Torqeedo: ηλεκτρικοί κινητήρες από την Motocraft.

Οι Torqeedo είναι οι πιο δυνατοί και αξιόπιστοι ηλεκτρικοί κινητήρες της αγοράς. Κατασκευάζονται στην Γερμανία με υψηλής ποιότητας προδιαγραφές και είναι σχεδιασμένες για χρήση στην θάλασσα – λίμνη, προσφέροντας μεγάλη ώση και αυτονομία καταναλώνοντας την ελάχιστη δυνατή ενέργεια μπαταρίας.

Τα νέα βελτιωμένα μοντέλα για το 2011 προσφέρουν μέγιστη ώση σε σκάφη βάρους έως και 3.5 τόνους, είναι κατάλληλα για Tender,

μικρά ιστιοπλοϊκά, canoekayak για κύρια χρήση ή ως βοηθητικές.

Διαθέτουν ίδιο ή και χαμηλότερο βάρος, ίδια ταχύτητα, απόδοση και αυτονομία με αντίστοιχες βενζινοκίνητες εξωλέμβιες και είναι πλήρως αδιάβροχες (IP67).

Οι Torqeedo χρησιμοποιούν προπέλες πρωτοποριακής σχεδίασης για υψηλές επιδόσεις ώσης και αυτονομίας. Δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και είναι εύκολες στην μεταφορά και αποθήκευση, ενώ δεν μολύνουν το περιβάλλον και είναι αθόρυβες.

Όλα τα μοντέλα της Torqeedo διαθέτουν χειριστήριο με ενσωματωμένη κεραία GPS με ενδείξεις ταχύτητας, κατανάλωση ισχύος, επίπεδο φόρτισης μπαταρίας, υπόλοιπο αυτονομίας.

Επίσης υπάρχει ηχητική ειδοποίηση όταν η μπαταρία φτάσει το 30% ενώ διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός πανί ηλιακής φόρτισης διάστασης 147.3 x 91.4cm και βάρους 1.27kg.

Αντιπρόσωπος:

Motocraft SA

Λ. Αλίμου 48, ΄Αλιμος 174 55

Τηλ: +30 210 98 88

Fax: +30 210 98 50 102

e-mail: [email protected]

www.motocraft.gr