Sealander: Το αμφίβιο σκάφος

Τι θα λέγατε για ένα σκάφος… τροχόσπιτο;

Sealander: Το αμφίβιο σκάφος

Το Sealander είναι ένα σκάφος που μπορεί να σας τα προσφέρει και τα δύο σε ένα όχημα.

Οι φίλτατοι στην Γερμανία δημιούργησαν το Sealander το οποίο έχει τέσσερα μέτρα μήκος και 1.68 μέτρα πλάτος. Έχει ηλεκτροκίνητη προπέλα, που του δίνει τη δυνατότητα να κινείται στο νερό με εννιά χιλιόμετρα την ώρα.

Δημιουργός του είναι ο Ντάνιελ Στράουμπ: «Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να συνδυάσουμε και τους δύο τρόπους για να ταξιδέψουμε.

Μας παρέχει δηλαδή περισσότερες δυνατότητες. Όταν έχουμε στη διάθεσή μας μια βάρκα και ένα τροχόσπιτο, τότε θα πρέπει να αποφασίσουμε τι από τα δύο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Αυτό που προσφέρουμε εδώ είναι ελευθερία, από αυτή την απόφαση».

Το Sealander έχει χώρο για δύο άτομα και διαθέτει τις περισσότερες παροχές που έχει ένα τροχόσπιτο, δηλαδή μικρή κουζίνα και κρεβάτι. Οι χρήστες του μάλιστα μπορούν να δουν και τον ουρανό, καθώς η οροφή είναι αποσπώμενη.

«Είναι ένα όραμα που κάναμε πραγματικότητα. Για τον περισσότερο κόσμο βέβαια, πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο. Το βλέπουν με έκπληξη και αναρωτιούνται για το τι πρόκειται ακριβώς και τι κάνουν αυτοί οι τρελοί στο νερό» δήλωσε ο εφευρέτης του.

Η μετάβαση από τη θάλασσα στην ξηρά μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το Sealander δένεται στο αυτοκίνητο, όπως ένα κανονικό τροχόσπιτο.

Αν σας περισσεύουν 15.000 ευρώ που είναι η τιμή για το απλό μοντέλο τότε μη χάνετε στιγμή.

Sealander: Το αμφίβιο σκάφος

Sealander: Το αμφίβιο σκάφος

Πηγή: euro2day.gr