Russian Standard Vodka

Η διαφημιστική καμπάνια της Russian Standard Vodka είναι ήδη στον αέρα!

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2008. Η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της Russian Standard Vodka, μία από τις πιο φιλόδοξες και ακριβές παραγωγές που έγιναν ποτέ για διαφήμιση μάρκας αλκοολούχου ποτού προβάλλεται στις οθόνες μας από τη 1η Ιουνίου.

Η ταινία της Russian Standard Vodka είναι μία συναρπαστική περιήγηση στο μυστήριο, τη γοητεία και την κληρονομιά της σημερινής Ρωσίας. Από σαγηνευτικές γυναίκες σε εντυπωσιακά διαμορφωμένους χώρους, και από μυστηριώδη τοπία στην απεριόριστη κυριαρχία της μόδας, η νέα Ρωσία ξεδιπλώνεται σαν ένα ατελείωτο μαγικό καλειδοσκόπιο μέσα από ένα ποτήρι Russian Standard vodka. Μία μόνο γουλιά της Russian Standard αρκεί για να μυήσει τον ήρωα μας στον απόλυτο μαξιμαλισμό της σύγχρονης Ρωσίας.

Η επιμέλεια της σκηνοθεσίας έχει γίνει από το διάσημο Αμερικανό σκηνοθέτη Michael Haussman, που έχει επίσης στο ενεργητικό του πολλά videos των Justin Timberlake, Jennifer Lopez και Kanye West. «Η Russian Standard συνδυάζει μοναδικά και ακαταμάχητα την ιστορία, τις εικόνες και την κουλτούρα της παλιάς Ρωσίας, με όλες εκείνες τις σύγχρονες επιρροές που δημιουργούν τη μοντέρνα, καλλιτεχνική και σέξυ σύγχρονη εικόνα της νέας μεγάλης οικονομικής δύναμης». λέει ο Haussman, ο οποίος ήταν υποστηρικτής της Russian Standard Vodka πριν ακόμη αναλάβει το συγκεκριμένο project.

Η Russian Standard Vodka διανέμεται από τη Β.Σ.Καρούλιας ΑΒΕΕΠ.