O N.O.Ελλάδος νικητής στο Κύπελλο Ομίλων «Θέμη Μαγουλά»

Επιτυχημένη η δεύτερη και τελευταία ημέρα του Κυπέλλου Ομίλων «Θέμη Μαγουλά» που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Platu25, το σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου.

Ιστιοπλοικός Ομιλος Πειραιώς

Οι άλλες δύο προγραμματισμένες ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκαν με λιγότερο κρύο και τον άνεμο από βόρειες διευθύνσεις να ξεπερνάει κάποιες φορές τα 15 μίλια.

Οι 70 αθλητές από 11 ομίλους της Ελλάδας αγωνίστηκαν σκληρά για τον τίτλο και μετά από 6 κούρσες νικητής αναδείχθηκε ο Ν.Ο.Ελλάδος με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Καββά και πλήρωμα τους Γιώργο Καββά,  Γιώργο Ξηνταράκο,  Βρετή Ξηνταράκου,  Παύλο Μπούτρη και  Δημήτρη Γεροντάρη,  με το σκάφος Ευρύαλος.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ο.Σ.Φ.Πειραιώς με κυβερνήτη τον Λουκά Ουλκέρογλου με το σκάφος Platypus και στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Α.Ι.Ο.Ρίου.Ιάσων με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο που αγωνίστηκε με το σκάφος Νικόλας.

Οι νικητές δήλωσαν ικανοποιημένοι από την απόδοση τους,  καθώς το σκάφος Ευρύαλος έχει κερδίσει το Κύπελλο Ομίλων για τρίτη συνεχή χρονιά με τους ομίλους Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας το 2009Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας το 2010 και Ν.Ο.Ελλάδος το 2011.

Απονομή

Στις 18:00 πραγματοποιήθηκε η Απονομή επάθλων μαζί με την απονομή της Α΄ Φάσης Πανελληνίου στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Πειραιώς.  Η Ελληνική Κλάση Platu25 υποσχέθηκε να υποστηρίξει τον συγκεκριμένο θεσμό δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές του τριγώνου να αγωνίζονται με ένα τόσο δημοφιλές one design σκάφος.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο www.platu25.gr

Φωτογραφίες : Νίκος Αλευρομύτης