H EVAL στην πρωινή ζώνη του ALPHA

O υπεύθυνος πωλήσεων Αττικής της EVAL κ. Γιώργος Σουρλής παρουσίασε τις δραστηριότητες της εταιρείας στους τηλεθεατές της πρωινής ζώνης του Alpha. Έγινε αφιέρωμα στον εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ που διαθέτει η εταιρεία στην αγορά καθώς και της ποικιλίας των προϊόντων της που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σκάφους.

Ο κ. Σουρλής παρουσίασε τα φουσκωτά καγιάκ της εταιρείας, πέδιλα σκι, kneeboard και φυσικά την ευρεία γκάμα φουσκωτών παιχνιδιών τύπου Tubes για διασκέδαση στην θάλασσα. Παρουσιάστηκε η σειρά σωσιβίων και σωστικών πλευστικών βοηθημάτων της EVAL που είναι απαραίτητο να φορούν όσοι διασκεδάζουν με θαλάσσια σπόρ ή παιχνίδια.

Έγινε αναφορά στα καταστήματα του δικτύου EVAL POINT και που μπορούν οι τηλεθεατές να βρούν διευθύνσεις και τηλέφωνά τους. Η ανταπόκριση των τηλεθεατών ήταν εντυπωσιακή τόσο στο τηλεφωνικό κέντρο της EVAL όσο και του τηλεοπτικού σταθμού.

Όλη η σειρά φουσκωτών καγιάκ, φουσκωτών παιχνιδιών τύπου Tubes και σωσιβίων και πλευστικών βοηθημάτων της EVAL είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η EVAL και στα εξειδικευμένα EVAL Point.

Πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος

E-mail : [email protected]

Τηλ. 210 55 90 872

Φαξ. 210 55 90 871
www.eval.gr