Aegean Regatta 2010

Πλησιάζουν τις 40 οι συμμετοχές στην Aegean Regatta 2010, τρεις μήνες πριν την έναρξη του αγώνα, εκπλήσσοντας ευχάριστα ακόμη και τους οργανωτές. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη εκκίνηση, κυβερνήτες και πληρώματα των σκαφών της Aegean Regatta, αρνούμενοι να φανταστούν το καλοκαίρι τους χωρίς αυτή, δίνουν δυναμικό παρόν, ίσως το δυναμικότερο των δέκα χρόνων ζωής του αγώνα.

Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 80 δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας τόσο στους διοργανωτές όσο και στους κατοίκους των νησιών σταθμών της Aegean Regatta, που για άλλη μία χρονιά ετοιμάζονται να υποδεχθούν σκάφη και πληρώματα με ιδιαίτερη ανυπομονησία και ενθουσιασμό.

Η διοργάνωση κλείνοντας τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής της αντλεί δύναμη από τους ιστιοπλόους της και εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία με δύναμη και αισιοδοξία υποσχόμενη να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό να δίνει τη δυνατότητα στους ιστιοπλόους να απολαμβάνουν τη μοναδική ομορφιά της θάλασσας του Αιγαίου και των νησιών της.

Συνδιοργανωτές της Αegean Regatta 2010 είναι το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων – Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και οι όμιλοι: Α. Ο. Αιγαίου, Ν.Ο. Χίου, Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, Ν.Ο. Σάμου, Ν. Ο. Καρλοβάσου, με συντονιστή όμιλο τον Λ.Ο.Ι.Α.Θ Μυτιλήνης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:
www.aegeanregatta.gr