7ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής 2 – 5 Aπριλίου, Λιμάνι Λαυρίου


7ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής 2 – 5 Aπριλίου, Λιμάνι Λαυρίου

Tα καλύτερα σκάφη στις χαμηλότερες τιμές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αποκτήσουν από 2 ως 5 Aπριλίου οι επισκέπτες του 7ου Πλωτού Σαλονιού Mεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής, Best Value Yachting 2009, στο Λιμάνι Λαυρίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής, Best Value Yachting 2009, που ξεκίνησε την Πέμπτη 2 Aπριλίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Aπριλίου στο γραφικό λιμάνι του Λαυρίου.
Ο Υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Αθανάσιος Μπούρας, εγκαινίασε την έκθεση, περιηγήθηκε στα περίπτερα και αντάλλαξε απόψεις με τους εκθέτες σχετικά με την πορεία του κλάδου.


Στη φωτογραφία των εγκαινίων από αριστερά προς τα δεξιά είναι: ο κ. Αλέξης Κανιάρης – Διευθύνων Σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας EuroPartners ΕΠΕ, ο κ. Αθανάσιος Μπούρας – Υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών και ο
κ. Παναγιώτης Τσίκλος – Πρόεδρος του Δ.Σ. Λαυρίου.

H φετινή διοργάνωση υποδέχτηκε περίπου 9.000 επισκέπτες – λάτρεις της θάλασσας, των σκαφών και των θαλάσσιων σπορ. Oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά περισσότερα από 135 σκάφη τα οποία παρουσιάστηκαν τόσο εν πλω όσο και στο χερσαίο τμήμα της έκθεσης από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου στην Eλλάδα αλλά και ιδιώτες.


Παρά την οικονομική κρίση, το ενδιαφέρον των επισκεπτών στράφηκε σε πολυτελή, μεγάλου και μεσαίου μεγέθους μεταχειρισμένα σκάφη και φουσκωτά καθώς και σκάφη ιδιωτών που φέτος ήταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Η μεγάλη προσέλευση του κοινού και οι θετικές αξιολογήσεις από εκθέτες και επισκέπτες αποδεικνύουν ότι η έκθεση αυτή, που αποτελεί πλέον καθιερωμένο γεγονός, απαντά επιτυχώς σε μια ολοένα αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις στην κατηγορία των μεταχειρισμένων σκαφών.

H Best Value Yachting είναι μια στοχευμένη και ποιοτική διοργάνωση που λαμβάνοντας χώρα την άνοιξη όταν το ενδιαφέρον για αγορά μεταχειρισμένου σκάφους είναι αυξημένο, διευκολύνει την ενημέρωση και την επιλογή σκάφους επιτρέποντας και τις δοκιμές ώστε ο αγοραστής έχοντας σταθμίσει όλες τις δυνατότητες και τις ανάγκες του να μπορέσει να πάρει την τελική του απόφαση αφού κάνει μια επί τόπου δοκιμή του σκάφους που τον ενδιαφέρει στη θάλασσα.


Χορηγοί της Best Value Yachting 2009 ήταν η seaSOS-Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης και το e-shop.gr. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν η Xρυσή Ευκαιρία και το περιοδικό Forum. Media partners ήταν τα περιοδικά Nautica, Yachting Capital, Captain Style, 3S και οι διαδικτυακοί τόποι ortsa.gr, sail4all.gr και e-skafos.gr

Mετά την Best Value Yachting, οι λάτρεις της πλωτής πολυτέλειας έχουν το καθιερωμένο τους ραντεβού από 17 ως 22 Σεπτεμβρίου στην Exclusive Yachting 2009, την 8η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Aναψυχής, Προϊόντων και Yπηρεσιών Yachting και Lifestyle που διοργανώνει η EuroPartners στην Alsity Μαρίνα Αγίου Κοσμά.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία EuroPartners στο τηλ: 210 9221254, e-mail: [email protected] ή επισκεφθείτε το www.europartners.gr

7ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής


7ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής

2-5 Aπριλίου, Λιμάνι Λαυρίου

Tα καλύτερα σκάφη στις χαμηλότερες τιμές!

Η αγορά ενός σκάφους για τους λάτρεις της θάλασσας αποτελεί στόχο και όνειρο που δεν μπορεί να πτοήσει ούτε η οικονομική κρίση. ?Αλλωστε, ακριβώς στους δύσκολους καιρούς έχουμε περισσότερη ανάγκη τα όνειρα. Για όλους εκείνους που δε θέλουν να αναβάλουν για ένα χρόνο τα καλοκαιρινά τους ταξίδια με το δικό τους σκάφος, η Best Value Yachting, το καθιερωμένο πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών, έρχεται από 2 ως 5 Απριλίου στο Λιμάνι Λαυρίου για να βοηθήσει τους φίλους της θάλασσας να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην καλύτερη τιμή.

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, στο γραφικό λιμάνι του Λαυρίου, η Best Value Yachting συγκεντρώνει όλες τις εταιρείες που δριαστηριοποιούνται στον κλάδο των μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής και πολλούς ιδιώτες, οι οποίοι παρουσιάζουν με τον πιο ζωντανό και άμεσο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Best Value Yachting έχει δυο βασικά πλεονεκτήματα που καθιστούν την επίσκεψη σε αυτή απαραίτητη για κάθε υποψήφιο αγοραστή σκάφους. Το πρώτο είναι ότι καλύπτει όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρονται σήμερα στην Eλλάδα για αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους. Και το δεύτερο είναι ότι όντας πλωτή όχι μόνο παρουσιάζει τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά τους, αλλά επιτρέπει και τις δοκιμές ώστε ο αγοραστής έχοντας σταθμίσει όλες τις δυνατότητες και τις ανάγκες του να μπορέσει να πάρει την τελική του απόφαση αφού κάνει μια επί τόπου δοκιμή του σκάφους που τον ενδιαφέρει στη θάλασσα.

Χορηγοί της Best Value Yachting 2009 είναι η seaSOS-Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης και το e-shop.gr. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Xρυσή Ευκαιρία και το περιοδικό Forum. Media partners είναι τα περιοδικά Nautica, Yachting Capital, Captain Style, 3S και οι διαδικτυακοί τόποι ortsa.gr, sail4all.gr και e-skafos.gr

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη & Παρασκευή 15.00-20.00, Σαββατοκύριακο 10.00-20.00

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία EuroPartners στο τηλ: 210 9221254, e-mail: [email protected] ή επισκεφθείτε το www.europartners.gr