32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2010

Ζήστε το πάθος σας για τη θάλασσα

Το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών θα υποδειχτεί φέτος το κοινό του από τις 16 έως και 24 Οκτωβρίου, στο πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας το METROPOLITAN EXPO, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης για όλους εσάς που αγαπάτε τη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ και την αναψυχή, αλλά και τις αποδράσεις σ? αυτή. Στην έκθεση θα παρουσιαστεί ποικιλία σκαφών, εξοπλισμού και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και θα ανταποκρίνονται φυσικά στις οικονομικές δυνατότητες των επισκεπτών, καθώς η έκθεση απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, αλλά κυρίως στους λάτρεις της θάλασσας.

Το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, υπόσχεται να απογειώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, παρουσιάζοντας μια πολύ μεγάλη αλλά και προσιτή στο ευρύ κοινό γκάμα προϊόντων όπως: Βάρκες ψαρέματος, φουσκωτά, ταχύπλοα, πολυεστερικά, ιστιοπλοϊκά και cruisers, είδη αλιείας, ενοικιάσεις σκαφών, μηχανές, αξεσουάρ, εξοπλισμό, ηλεκτρονικά συστήματα, προϊόντα συντήρησης αλλά και διάφορα είδη κατάδυσης, ψαρέματος και θαλάσσιων σπορ.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των σκαφών που θα εκτεθούν στο κοινό είναι μικρομεσαία σκάφη που ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια και δεν υπόκεινται σε φόρους, αποδεικνύοντας ότι η ενασχόληση με τη θάλασσα είναι τρόπος ζωής για τον Έλληνα.

Η έκθεση απευθύνεται στο ευρύ κοινό που αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στη θάλασσα, είτε διαθέτοντας ο ίδιος ένα σκάφος, είτε με τη μορφή χόμπι, είτε με την ενοικίαση ενός σκάφους για να περάσει τις διακοπές του.

Επί εννέα ημέρες, από τις 16 μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου 2010, το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών έχει επάξια κερδίσει την καταξίωσή του ως η κορυφαία διοργάνωση για τον θαλάσσιο τουρισμό και την αναψυχή τόσο στη χώρα μας όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι ο ελληνικός θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί κλάδο μείζονος σημασίας για την ελληνική οικονομία με τις ελληνικές θάλασσες να αποτελούν πηγή όχι μόνο πλούτου και ανάπτυξης, αλλά πολιτισμού και αναψυχής.

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ) ενώ τελεί υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών: International Federation of Boat Show Organizers (IFBSO) και International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA).

Το Εκθεσιακό Κέντρο

Το Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αττικής, καλύπτοντας συνολικά 50.000 τ.μ. έχει φέρει μία νέα εποχή στα εκθεσιακά δεδομένα της Ελλάδας. Πέρυσι φιλοξένησε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία το 31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, ενώ στα θετικά χαρακτηριστικά συνυπολογίζονται η άνεση, οι υποδομές και η ευκολία πρόσβασης με οποιοδήποτε μάλιστα μεταφορικό μέσο. Επιπλέον διαθέτει δύο χώρους δωρεάν στάθμευσης συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ.

Το METROPOLITAN EXPO διαθέτει cafe και εστιατόρια, γραφείο ταξιδιωτικών υπηρεσιών, mini market και άλλες υποδομές που κάθε εκθεσιακό κέντρο διεθνών προδιαγραφών προσφέρει στους επισκέπτες του.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για όλους φίλους της θάλασσας

Το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι είναι για όλους τους φίλους της θάλασσας καθώς και για εκείνους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε αυτή την αγορά. Επίσης την έκθεση μπορούν να επισκεφτούν παιδιά και έφηβοι. Οι μέρες λειτουργίας είναι από 16-24 Οκτωβρίου 2010. Η έκθεση λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:30 το βράδυ και τις καθημερινές από τις 16:00 έως τις 21:30 το βράδυ.
Να σημειώσουμε ότι οι εμπορικοί επισκέπτες, μετά την επίσκεψή τους μπορούν να «περιηγηθούν» ξανά στην έκθεση, μέσω του καταλόγου που διατίθεται δωρεάν από τη γραμματεία (ρεσεψιόν) κατά την είσοδό τους στην έκθεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

athensboatshow
metropolitanexpo