Όταν οι Πρωτομαγιάτικες Μονομαχίες συνάντησαν την Murphy & Nye


Όταν οι Πρωτομαγιάτικες Μονομαχίες συνάντησαν την Murphy & Nye

Με μεγάλη χαρά η Ελληνική κλάση Platu 25 μετονομάζει έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς, τις θεαματικές Ιστιοπλοϊκές Μονομαχίες (Match Races), σε Murphy & Nye Platu 25 Match Race 2009, δίνοντας με αυτό τον τρόπο στην εταιρεία Murphy & Nye τον τίτλο του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης. Η νέα αυτή συνεργασία καλωσορίστηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές. Το ιστιοπλοϊκό αυτό γεγονός μέσω της πολύ σημαντικής χορηγίας προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο της Murphy&Nye. Η διεθνώς καταξιωμένη μάρκα στο χώρο της ιστιοπλοΐας γνωρίζει ήδη αρκετά καλά το σκάφος Platu 25 καθώς εδώ και 5 χρόνια είναι αποκλειστικός χορηγός σε μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες της κλάσης.


Τα Platu25 αποτελούν την μοναδική one design κλάση στην Ελλάδα που συνδυάζει την ιστιοπλοΐα τριγώνου και ανοιχτής θάλασσας και δίνει την ευκαιρία σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών να συναγωνιστούν. Αποτελείται από 21 σκάφη, 150 μέλη συμπεριλαμβανομένων ολυμπιονικών, παγκόσμιων πρωταθλητών και καταξιωμένων διεθνώς ιστιοπλόων. Διοργανώνει καθ?όλη την διάρκεια της χρονιάς υψηλού επιπέδου αγώνες και έτσι κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μελών και φιλάθλων.
Μετά από την ανάληψη της χορηγίας, όλοι οι συντελεστές εργάζονται για την διεξαγωγή της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον φυσικά διαμορφωμένο αμφιθεατρικό κόλπο της Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης από την 1-3 Μαΐου 2009. Μαζί με τους αγώνες πρόκειται να διοργανωθούν και σεμινάρια match race καθώς έχουν ήδη προσκαλεστεί διεθνείς κριτές που θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους για τις ιδιαιτερότητες αυτού του είδους αγώνων. Το μοναδικό γεγονός αναμένεται να προσελκύσει πολλούς θεατές.
Για συνεχείς ενημερώσεις και νέα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της κλάσης www.platu25.gr