Χρυσή η Ελληνική Αστυνομία στo Πανευρωπαϊκό J24

Αδρανής αλλά Χρυσή για το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας η τελευταία ημέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος J24 που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Σούδα της Κρήτης. Η απόλυτη νηνεμία δεν βοήθησε να πραγματοποιηθεί καμία ιστιοδρομία παρόλο που η Επιτροπή Αγώνων βρισκότανε συνεχώς στην θάλασσα παρακολουθώντας την ένταση του ανέμου. Με το σφύριγμα της λήξης των αγώνων το σκάφος της Ελληνικής Αστυνομίας με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο και πλήρωμα τους Νίκο Παπάζογλου, Δημήτρη Κόκορη, Περικλή Αϊδινίδη, Νίκο Μαύρο, Αντώνη Καραγίαννη, Γιάννη Φάκα και Μαρίνα Τσιλιγκίρη, είχε κάθε δικαίωμα να πανηγυρίσει για την μεγάλη του νίκη, καθώς γνώριζε πολύ καλά πως οι περισσότεροι από τους αντιπάλους του ήταν αθλητές με μεγάλες διακρίσεις.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε το Γερμανικό σκάφος Gunni με κυβερνήτη τον Matthias Garzmann, και το χάλκινο, το Αγγλικό σκάφος Inmarsat με κυβερνήτη τον Ian Southworth.

Το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας αφού δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους συναθλητές του δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένο από την απόδοση του και δικαιωμένο για την προετοιμασία του από το αποτέλεσμα.

Τα 28 πληρώματα από 6 χώρες της Ευρώπης, την Γερμανία την Ελβετία, την Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία την Ουγγαρία και φυσικά την Ελλάδα θα αποχωρήσουν από τη Σούδα με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Κρητική φιλοξενία και την διοργάνωση των αγώνων. Η Απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Σούδας στις 17:00. Αναμένεται πλήθος επισήμων της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερη τιμή θα είναι η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κου Αντώνη Δημητρακόπουλου.