Φανοί Ναυσιπλοΐας


Φανοί Ναυσιπλοΐας

Η EvAL- Ε.Γ. Βαλλιανάτος ΑΒΕΕ έχει σχεδιάσει και παράγει αποκλειστικά στο εργοστάσιο της στην Αττική φανούς ναυσιπλοΐας για σκάφη με μήκος μέχρι 20 μέτρα. Οι Φανοί ναυσιπλοΐας EvAL είναι κατασκευασμένοι από πολυκαρμπονάτ και ενισχυμένο πολυαμίδιο και είναι εγκεκριμένοι σύμφωνα με COLRΕG72, τον Διεθνή Κανονισμό για την αποφυγή συγκρούσεων στη θάλασσα. Η εταιρεία παράγει μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών τόσο σε πλευρικούς φανούς (κόκκινους και πράσινους), εφίστιους, κορώνης καθώς και περίβλεπτους. Η εταιρεία περιλαμβάνει στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της του 2009 μια νέα ευρεία γκάμα ιστών τρίφωτων, ακυβερνησίας και περίβλεπτων φανών. Οι ιστοί της EvAL είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο σωλήνα ή σωλήνα αλουμινίου και διατίθενται με σπαστή, χωνευτή και πτυσσόμενη βάση (ανοξείδωτη ή πλαστική).


Οι φανοί ναυσιπλοΐας της EvAL έχουν λάβει εγκρίσεις από : MCA Martime Coastguard Agency, MMF French Maritime Administration και ΗΜΜΜ Hellenic Ministry of Mercantile Marine
Όλοι οι φανοί διατίθενται σε συσκευασία blister και περιλαμβάνουν λάμπα (12V- 10W για σκάφη μέχρι 12 μέτρα και 12V- 15W για σκάφη μέχρι 20 μέτρα) ενώ διατίθενται και με λαμπτήρες LED.


Τους φανούς EvAL μπορεί κάποιος να τους βρει σε όλα τα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά για την εταιρεία, τα αυθεντικά προϊόντα της EvAL καθώς και τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης επικοινωνήστε με το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας : Τηλ. 210 55 90 872 (ες.108, 120), E-mail : [email protected] (Υπεύθυνος : Γιάννης Ψαρέλης, Marketing Manager)