Το γκρουπ της InRizzardi «ορτσάρει…» ακόμα περισσότερο

Κτίζοντας πάνω σε τέσσερα μεγάλα ονόματα ναυπηγείων, Rizzardi, Posillipo, Italcraft και Diano, η μεγάλη αυτή ιταλική δύναμη στο χώρο του σκάφους αναψυχής μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ με την απόκτηση τριών ακόμα ναυπηγείων. Οι πρόσφατες νέες «αφίξεις» περιλαμβάνουν το Cantieri Santa, που ειδικεύεται στη ναυπήγηση μεταλλικών σκαφών με βάση τη La Spezia, το Cantieri Parisi, που είναι γνωστό από τα παραδοσιακά ψαράδικα που κατασκευάζει, καθώς και τη γνωστή σε όλους μας Bat, που κατασκευάζει τα ομώνυμα φουσκωτά.


Τα σκάφη που παραδόθηκαν μέσα στο 2007 δείχνουν μια επιπλέον αύξηση των πωλήσεων στην Ιταλία, αλλά και μια θεαματική αύξηση και νέες παραγγελίες από την Ελλάδα, που είναι και ο μεγαλύτερος «πελάτης» σε ό,τι έχει σχέση με τις εξαγωγές του γκρουπ προς τη χώρα μας, Στις φωτό μπορείτε να δείτε μια άποψη του περιπτέρου της InRizzardi Στο σαλόνι της Γένοβας, που έγινε στις αρχές του Οκτωβρίου.


Τα σχέδια του γκρουπ για το μέλλον είναι: Νέο Rizzardi Incredible 55, μια εξελιγμένη μορφή του γνωστού μας Incredible 45, δύο Classic Mediterranean Open RR50 και CR63, Technema 120 και ένα 118Ά One off από την Posillipo. Το πρώτο Italcraft 105Ά ήδη πουλήθηκε στην Ελλάδα.

Πληροφορίες: Χρήστος Χρυσικόπουλος, Ακτή Μουτσοπούλου 18, 185 35 Πειραιάς, τηλ. 210.42.82.406, fax 210.42.82.866,

e-mail [email protected] ,
www.ccyachts.gr