Τεχνικό σεμινάριο OPACMARE 2012

Το τεχνικό σεμινάριο 2012 του οίκου Opacmare , που αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την Ζώης Ευσταθίου Α.Ε., πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστάσιου στην Ιταλία από 20 έως και 21 Φεβρουαρίου 2012.

Οι Έλληνες τεχνικοί ενημερώθηκαν για τους τρόπους διάγνωσης και αντιμετώπισης προβλημάτων, τις βελτιώσεις, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα μοντέλα της Opacmare.

Η Opacmare  είναι η κορυφαία εταιρία στον κόσμο στο χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών για σκάφη. Στην γκάμα της περιλαμβάνει ηλεκτροϋδραυλικές πασαρέλες και γερανούς με ανυψωτική ικανότητα έως και 3.500 kg, σκάλες μπάνιου, συστήματα ανύψωσης βοηθητικών σκαφών tender lift, αυτόματες πόρτες και παράθυρα σκαφών, καθίσματα κυβερνήτη, ηλεκτρικά ανοιγόμενες οροφές, σκάλες για μεγάλα σκάφη και πολλά άλλα.

Είναι δε αποκλειστικός προμηθευτής των σημαντικότερων ναυπηγείων Motor Yachts όπως PRINCESS, AZIMUT, FAIRLINE, APREAMARE, ATLANTIS, REGAL  και έχει τη δυνατότητα μελέτης και παραγωγής οποιασδήποτε ειδικής κατασκευής της ζητηθεί.

Η Ζώης Ευσταθίου Α.Ε., στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση των πελατών της και στην απρόσκοπτη υποστήριξη μετά την πώληση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, επενδύει συνεχώς στην κατάρτιση και εκπαίδευση των συνεργαζόμενων Τεχνικών, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει την πλέον αξιόπιστη υποστήριξη.

Ζώης Ευσταθίου Α.Ε.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 57

183 44 Μοσχάτο

τηλ. 210 9409828, φαξ 210 9409112

www.zois.gr