Συνεργασία marinall.gr με Vetus Hellas Ltd

Θέλοντας να προσφέρουμε στους «επισκέπτες» του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, προσφέρουμε καθημερινά όλο και περισσότερες επιλογές, προσθέτοντας νέα προϊόντα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότεροι από 10.000 κωδικοί μέχρι τώρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταματάμε εδώ.

Μία από τις τελευταίες συνεργασίες είναι και αυτή με την Vetus Hellas Ltd, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του ναυτιλιακού εξοπλισμού. Τα προϊόντα της Vetus έρχονται για να καλύψουν τα κενά που μπορεί να συναντούσαν οι χρήστες, σε διάφορες κατηγορίες όπως ΠΡΟΣΔΕΣΗ – ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ, ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ κ.α.

Τα νέα αυτά προϊόντα παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (μεγάλες φωτογραφίες, αναλυτικές πληροφορίες, σχέδια – σκαριφήματα) συμβαδίζοντας με την φιλοσοφία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Τα προϊόντα της εταιρίας Vetus, που θα βρείτε στο marinall φέρουν την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας, και συμφωνούν με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η Vetus Ltd.