Συμφωνία μεταξύ Ranieri International S.A. και Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Συμφωνία μεταξύ Ranieri International S.A. και Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Μία νέα συμφωνία συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ της Ranieri International S.A. και της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην αποκλειστική αντιπροσώπευση των παγκοσμίως γνωστών σκαφών της Ranieri International για τις αγορές της Ελλάδας και Κύπρου, σε εμπορικό αλλά και τεχνικό επίπεδο. Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα και για τις δύο εταιρείες με έμφαση στην περαιτέρω προώθηση των προϊόντων της Ranieri International S.A. σε Ευρωπαϊκές αγορές.

Η Ranieri International S.A. κατασκευάζει πολυεστερικά σκάφη για σχεδόν μισό αιώνα βασιζόμενη πάνω στην επαγγελματική και προσωπική τριβή και αφοσίωση της οικογένειας του Pietro Ranieri. Αυτή η μακροχρόνια ναυτική εμπειρία, φιλοσοφία και παράδοση είναι οι κύριοι λόγοι βάση των οποίων κατασκευάζονται καινοτόμα και αξιόπιστα σκάφη. Σκάφη τα οποία χαρακτηρίζονται από την αξιοπλοΐα, τις επιδόσεις, και την ανθεκτικότητα τους.

Αυτή είναι η ποιότητα των προϊόντων που η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και η Ranieri International S.A. επιθυμούν για τους πελάτες τους. Μια νέα γκάμα πολυεστερικών σκαφών, από 17 μέχρι 27 πόδια, τα οποία διακρίνονται από Ιταλική φινέτσα και ιδιαίτερες ικανότητες πλεύσης και που σε συνδυασμό με τα τελευταία μοντέλα εξωλέμβιων μηχανών Suzuki Marine δημιουργούν μοναδικά “πακέτα” γεμάτα με υπέροχες καινούργιες εμπειρίες για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου.