Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών PLATU25

Το σκάφος Ευρύαλος Πανελληνιονίκης για το 2010

Παρά τις φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες και την άπνοια του Σαββάτου τα σκάφη που συμμετείχαν στην Δ? Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Platu25 2010, την οποία διοργάνωσε ο Ν.Ο.Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Platu25 το σαββατοκύριακο 9-10/10/2010, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν και τις 6 προγραμματισμένες ιστιοδρομίες.

Νικητής της τελευταίας Δ? Φάσης αναδείχθηκε το σκάφος Modus Vivendi-3Άλφα με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Μάντη και πλήρωμα τους Παύλο Καγιαλή, Μάρκο Χατζηκυριακάκη, Βαγγέλη Κάππα και Θέμη Παρούση, κερδίζοντας τις 3 από τις 6 κούρσες.

Όμως Πανελληνιονίκης για το 2010, με βάση τα αποτελέσματα των προηγούμενων φάσεων, αναδείχθηκε το σκάφος Ευρύαλος με κυβερνήτη τον Στρατή Ανδρεάδη και πλήρωμα τους Στέλιο Σωτηρίου, Δημήτρη Γεροντάρη, Θοδωρή Πολυχρονίδη, Αναστάσιο Μηλιώνη ισοβαθμώντας με το δεύτερο σκάφος που είναι το Modus Vivendi-3Άλφα, αλλά περνώντας μπροστά έχοντας την καλύτερη θέση στην Φάση με τα περισσότερα σκάφη. Την τρίτη θέση για το Πανελλήνιο 2010 κατέκτησε το σκάφος Anaconda-Murphy & Nye με κυβερνήτη τον Ζώη Τζουροπάνο.

Περισσότερα νέα και φωτογραφίες στο
platu25
Φωτο : Νίκος Αλευρομύτης