Ξεχώρισε η παρουσία της ελίν στη φετινή 21η διοργάνωση της έκθεσης Ποσειδώνια

Ξεχώρισε η παρουσία της ελίν στη φετινή 21η διοργάνωση της έκθεσης Ποσειδώνια

Πιστή στο «ραντεβού» της η ελίν με την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα

Ιδιαίτερα επιτυχής υπήρξε η παρουσία της ελίν στην πιο εντυπωσιακή συνάντηση της ναυτιλιακής κοινότητας στην ιστορία των Ποσειδωνίων, που διεξήχθη στον Αθήνα, από τις 2 ως τις 6 Ιουνίου 2008 και στην οποία έλαβαν μέρος 1700 εκθέτες από 80 χώρες, μετατρέποντας την για το χρονικό αυτό διάστημα, σε ναυτιλιακό κέντρο του πλανήτη.


Η ελίν, επιβεβαιώνοντας την ραγδαία ανάπτυξή της στον τομέα των λιπαντικών ναυτιλίας κατά την τελευταία επταετία, συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στην μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως όσον αφορά την ναυτιλία. Το περίπτερο της ελίν αποτέλεσε πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό επισκεπτών οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία, οι οποίες σε συνδυασμό με την δέσμευση της για παραδόσεις “any time, on time” σε όλα τα σημεία του κόσμου, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα των λιπαντικών ναυτιλίας. Έτσι σε συνδυασμό με τις σημαντικές συνεργασίες που διατηρεί παγκοσμίως, αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, έχει πετύχει να αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο αυτό.

Η ελίν αποτελεί μια σοβαρή πρόταση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας. Δραστηριοποιείται στον χώρο των πρατηρίων, όπου διαθέτει πάνω από 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, βιομηχανικών μονάδων, ποντοπόρου ναυτιλίας, και οικιών, με υγρά καύσιμα, στερεά καύσιμα και λιπαντικά κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας