Νέες εξωλέμβιες μηχανές από την Brunswick Marine

Η Brunswick Marine με μεγάλη περηφάνια παρουσιάζει τις νέες εξωλέμβιες μηχανές 80, 100 και 115 ίππων.

eksolemvies-mixanes

Οι τετράχρονες, εξωλέμβιες μηχανές προσφέρουν απόλυτο συνδυασμό δύναμης και ώθησης, με αξεπέραστη οικονομία καυσίμου, εξαιρετική αξιοπιστία και ομαλή, αθόρυβη λειτουργία. Και όλα αυτά σε ένα ελαφρύ πακέτο.

Παρά το χαμηλό προφίλ και το ακόμα χαμηλότερο βάρος των μηχανών, σε σύγκριση με άλλες μηχανές τις κατηγορίας τους, οι νέες μηχανές διαθέτουν κινητήρα 2,1 λίτρων, τετρακύλινδρο και οκταβάλβιδο, με σχεδίαση που προσφέρει περισσότερη ροπή και ιπποδύναμη.

Οι νέοι κινητήρες Mercury είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με το εξαιρετικά δημοφιλές Mercury 150, έχοντας διασφαλίσει την μέγιστη δύναμη και αντοχή σε όποιες συνθήκες και αν αντιμετωπίσουν στα ταξίδια σας.

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι υδροηλεκτρικά σχεδιασμένο με σχέση μετάδοσης 2,07:1 έτσι ώστε να σας εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση, αποτελεσματικότητα, λιγότερη κατανάλωση και αύξηση της αυτονομίας.

Ώθηση

Αν ψάχνετε για καλύτερη απόδοση και ευελιξία σε βαρύτερα σκάφη, μεγαλύτερη σταθερότητα σε μικρές ταχύτητες και άγρια νερά, τότε οι νέες εξωλέμβιες μηχανές Mercury θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους, διατηρώντας την απαράμιλλη δύναμη και την ευελιξία τους ακόμα και στα μεγαλύτερα σκάφη που τείνουν να λειτουργούν με περισσότερη επαφή στο νερό.

Τα νέα μοντέλα χρησιμοποιούν το ίδιο μεγάλο περίβλημα κιβωτίου ταχυτήτων όπως οι μηχανές Mercury 150 αλλά με μια νέα αναλογία εργαλείων 2,38:1. Είναι το μεγαλύτερο κιβώτιο ταχυτήτων στην βιομηχανία των εξωλέμβιων σκαφών (στο εύρος αυτής της ιπποδύναμης) και έχει την ικανότητα να επιταχύνει γρηγορότερα ακόμα στις μικρότερες ταχύτητες.

Υπάρχει επίσης και το μοντέλο των 115 ίππων με αριστερόστροφη κίνηση για ευκολία χειρισμού και σύνδεσης των δύο μηχανών.

Αυτό δεν σας δίνει μόνο το προνόμιο ενός μεγαλύτερου κιβωτίου ταχυτήτων βαρέως τύπου αλλά και την επιλογή εγκατάστασης V6 προπελών που συνδυάζονται άψογα.

Καλύτερη εμπειρία πλεύσης

Οι νέες μηχανές σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με σκοπό να σας προσφέρουν άνετο, αθόρυβο και ασφαλέστερο ταξίδι. Το μεγάλο περίβλημα και η αντλία τους βοηθούν στην μείωση του θορύβου και των κραδασμών. Όλα αυτά έχουν συνδυαστεί για πιο άνετη πλεύση.

Διάβρωση

Οι νέες εξωλέμβιες μηχανές διαθέτουν κορυφαία προστασία από κράμα χαλκού και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ η ειδική διαδικασία βαφής Merc Fusion, τις κάνει ανθεκτικές και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Επίσης, η Mercury, πρωτοπόρος στην παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής εξωλέμβιων μηχανών, προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών.

Συντήρηση

Ακόμα ένα πλεονέκτημα των μηχανών αυτών είναι η εύκολη συντήρησή τους και η μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Εύκολη αλλαγή συστήματος λαδιού, φίλτρου καυσίμου και συντήρησης βαλβίδων.