Νέα συνεργασία Motocraft – Lectrotab

Τη διανομή των νέων ηλεκτρομηχανικών συστημάτων ευθυγράμμισης (Flaps) Lectrotab αναλαμβάνει η Motocraft για την Ελλάδα. Η Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ηλεκτρομηχανικά συστήματα φλαπς και διατηρεί συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία.

Η νέας τεχνολογίας μπουκάλα κίνησης του πτερυγίου διατίθεται σε 2 μεγέθη 10” και 12”, λειτουργεί ηλεκτρομηχανικά (12-24VDC) χωρίς την ύπαρξη υδραυλικής αντλίας, με ταχύτητες πλήρης κίνησης 4-8sec η 12” και 5sec η 10”.

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό προς αποφυγή διάβρωσης και σκουριάς και διαθέτει μηχανισμό με τεχνολογία “stop and lock” για ακριβείς κινήσεις και ασφάλεια σταθεροποίησης πτερυγίου. Η ύπαρξη μεντεσέ-κοχλία (pivot) τόσο στο κάτω όσο και στο πάνω μέρος της μπουκάλας διευκολύνει την τοποθέτησή της άσχετα με την κλίση του καθρέπτη-μπρακέτου. Το μοτέρ βρίσκεται μέσα στην πλήρως υδατοστεγή μπουκάλα και δεν χρειάζεται καμία συντήρηση, προσφέροντας ομαλή και πολυετή απροβλημάτιστη λειτουργία. Άλλωστε η Lectrotab προσφέρει εγγύηση εφ? όρου ζωής.

Διατίθενται τριών ειδών πίνακες χειρισμού, απλός, με ένδειξη θέσης πτερυγίου και με τηλεχειρισμό.

Οι μπουκάλες της Lectrotab είναι ικανές να αντικαταστήσουν ήδη υπάρχουσες άλλης μάρκας μπουκάλες λόγω της ίδιας διαμέτρου τρύπας στην βάση στήριξης. Τα πτερύγια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και παράγονται σε πολλά μεγέθη καλύπτοντας όλες τις εφαρμογές.

Με την συνεργασία αυτή, η Motocraft αποκτά την πλέον πλήρη σειρά συστημάτων ευθυγράμμισης (φλαπς) στην αγορά, αντιπροσωπεύοντας με επιτυχία ήδη ηλεκτρουδραυλικά – αυτόματα και τώρα τα ηλεκτρομηχανικά Lectrotab.

Περισσότερες πληροφορίες:
Motocraft Α.Ε
Αλίμου 48, Άλιμος 174 55
Τηλ. 210 9888 288
Φαξ 210 9850 102
E-Mail : [email protected]
Motocraft