Νέα καταστήματα ΝΑΥΤΙΛΟΣ στο Λαύριο και την Κέρκυρα

Η Ναυτίλος ΕΠΕ ξεκίνησε να λειτουργεί ένα νέο κατάστημα στο χώρο της Olympic Marine στο Λαύριο, ενώ τον επόμενο μήνα ένα νέο κατάστημα θα αρχίσει να λειτουργεί στην Κέρκυρα.

Το νέο κατάστημα του Λαυρίου βρίσκεται στην Olympic Marine. Μια σύγχρονη ιδιωτική μαρίνα 60 χλμ. από την Αθήνα και μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, που γίνεται πολύ δημοφιλής, τόσο με σκάφη εταιρειών τσάρτερ όσο και με ιδιωτικά σκάφη αναψυχής. Η στρατηγική θέση που βρίσκεται, προσφέρει γρήγορες αποδράσεις προς τα νησιά των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, παρέχει υπηρεσίες διαχείμασης στη ξηρά σε πολλά σκάφη, όχι μόνο από τη μαρίνα, αλλά και από τα γύρω νησιά και άλλες μαρίνες στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών.

Το νέο κατάστημα της Ναυτίλος ΕΠΕ στο Λαύριο προσφέρει πλήρη γκάμα προϊόντων και εξοπλισμού σκαφών αναψυχής από αναγνωρισμένες εταιρείες, αλλά και υπηρεσίες συντήρησης όλων των σωστικών μέσων που απαιτούν έλεγχο. Όπως σε όλα τα καταστήματα, έμπειρο προσωπικό είναι διαθέσιμο για να παρέχει υπηρεσίες για τις οποίες διακρίνεται η Ναυτίλος στην Ελλάδα, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Λίγα λόγια για την Ναυτίλος ΕΠΕ: Ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημα ναυτιλιακών το 1993 στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε λίγα χρόνια ανέλαβε την αντιπροσώπευση σειράς αναγνωρισμένων οίκων του εξωτερικού και το 1999 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στον Άλιμο. Ακολούθησαν 2ο κατάστημα στον Άλιμο, που εξυπηρετεί κυρίως τη χονδρική πώληση σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω σειράς συνεργατών, αλλά και νέα καταστήματα στον Πειραιά, την Λέρο και το Λαύριο. Σύντομα η Ναυτίλος ΕΠΕ θα βρεθεί και στην Κέρκυρα.

Λίγα λόγια για την Olympic Marine: Διαθέτει 680 θέσεις ελλιμενισμού, ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα, 700 θέσεις διαχείμασης σκαφών, υπηρεσία travel lift 45t, 65t, 200t, έμπειρο προσωπικό για κάθε είδους εργασία, συνεργεία επιλογής του πελάτη και 24ωρη παρουσία ιδιωτικής εταιρείας security. H μαρίνα βραβεύεται με τη γαλάζια σημαία από το 2000 και έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Γιάννη Τσαβδαρίδη στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 210-9854238.