Καλή αρχή για το Murphy & Nye Platu25 Match Race 2010

Με δυνατό ξεκίνημα άρχισε το «Murphy & Nye Platu25 Match Race 2010» καθώς οι νοτιοδυτικοί μέτριοι άνεμοι που δεν ξεπέρασαν τα 12 μίλια επέτρεψαν στις 10 ομάδες να ολοκληρώσουν 12 Flights δηλαδή 24 Match από τις 12:00 έως τις 18:00.

Οι 40 αθλητές αγωνίστηκαν μεταξύ τους με πολύ ευνοϊκές συνθήκες και το υψηλό επίπεδο των αγώνων χάρισε σε διοργανωτές, αθλητές και θεατές ένα μοναδικό θέαμα.
Οι μονομαχίες πραγματοποιήθηκαν πολύ κοντά στην στεριά στο θαλάσσιο χώρο έξω από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Tην καλύτερη εμφάνιση έκαναν δύο ομάδες οι οποίες μετά από 4 νίκες η καθεμία βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι ομάδες είναι του Θανάση Παχούμα με πλήρωμα τους Γιώργο Νόττι, Βαγγέλη Καφετζιδάκη και Σωτήρη Κάρταλη και η ομάδα Αταλάντη με κυβερνήτη τον Στρατή Ανδρεάδη και πλήρωμα τους Στέλιο Σωτηρίου, Θοδωρή Πολυχρονίδη και Αναστάσιο Μηλιώνη. Ευχή των διοργανωτών των κριτών και τον αγωνιζόμενων είναι ο αέρας να ευνοήσει τις υπόλοιπες κούρσες των προκριματικών.

Διοργανωτής όμιλος του φετινού αγώνα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και χορηγός η εταιρεία ένδυσης Murphy & Nye.

Επίσης πολύ σημαντική προβολή της διοργάνωσης έγινε με δηλώσεις και πλάνα του αγώνα και των αγωνιζόμενων από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στην επιτυχημένη εκπομπή της Πόπη Τσαπανίδου «ΣΚΑΙ Τώρα» που προβάλλεται καθημερινά 10-13.

Φωτογραφίες:Νίκος Αλευρομύτης

Πληροφορίες:
www.platu25.gr