Η Motocraft συμμετείχε στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Brunswick Marine

Η Motocraft παρακολουθώντας συστηματικά όλες τις εξελίξεις στον χώρο της θάλασσας, συμμετείχε πρόσφατα στα εκπαιδευτικά σεμινάρια «Qualify the Qualifier» που διοργάνωσε η Brunswick Marine Europe στις εγκαταστάσεις του ομίλου Brunswick Marine in EMEA στο Petit-Rechain Belgium.

Την Motocraft εκπροσώπησε ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος κος Νίκος Πέππας ενώ το παρόν έδωσε και η ηγεσία της CMD μέσω του Jim Lewis, Cummins chief trainer.

Μέσα στα πλαίσια των σεμιναρίων «Qualify the Qualifier» και σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της Cummins MerCruiser Diesel, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινητήρες Cummins, τα νέα προϊόντα της εταιρίας ενώ πολύ σημαντική ήταν η περαιτέρω εκπαίδευση τους σχετικά με τεχνικό έλεγχο των εσωλέμβιων κινητήρων QSB5.9, QSM11 και το σύστημα πρόωσης Zeus της CMD.

Πιστή στο όραμα και την πολιτική της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Motocraft μέσω αυτού του σεμιναρίου αποτελεί πλέον επίσημα μέλος και του πιστοποιημένου δικτύου εκπαίδευσης CMD , πιστοποίηση που της δίνει την δυνατότητα να εκπαιδεύει η ίδια το δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων της στους έσω-εξωλέμβιους και εσωλέμβιους κινητήρες Cummins MerCruiser Diesel.