Η MARVEL παρουσιάζει στην ελληνική ναυτιλία τις νέες EPAK antennas

Τις καινούργιες δορυφορικές κεραίες τηλεόρασης και Maritime VSAT 100% γερμανικής κατασκευής & ποιότητας παρουσίασε η MARVEL LTD, η οποία και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε από κοινού με την γερμανική εταιρία EPAK.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του club “EL PECADO BO ISLA”.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στον ειδυλλιακό παραθαλάσσιο χώρο του “EL PECADO BO ISLA” οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εκπρόσωπους της εταιρίας καθώς και του γερμανικού εργοστασίου EPAK.Χορηγος της βραδιας ηταν το “BACARDI”.

Η MARVEL LTD. ιδρύθηκε το 1992 και σήμερα βρίσκεται σε καινούργια γραφεία και διατηρεί υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις που έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας RARAR-VHF-INM-C,NAVTEX,GPS,κ.λ.π. για επισκευές off board και για έλεγχο μεταχειρισμένων συσκευών.Επίσης λειτουργεί ένα καινούργιο τμήμα με ανακατασκευασμένα και μεταχειρισμένα μηχανήματα (GYRO-COMPASS, RADARS, VHF, INM B-C, κ.α.).

Την εταιρία πλαισιώνουν ειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί. Επίσης έχει πιστοποίηση ISO 9001-2000.

Η MARVEL LTD. παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις για την επικοινωνία του πλοίου.



Το περίπτερο της Marvel στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Η EPAK είναι εταιρία κατασκευής πλήρως αυτόματων δορυφορικών κεραιών για κινητές εφαρμογές. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2000.
Η εταιρία κατασκευάζει τρεις κατηγορίες TV-Antennas:
River Line ιδανική για πλοία τα οποία κινούνται σε ποτάμια και λίμνες,

Basic Line άψογη υποδοχή TV κατά τη διάρκεια κρουαζιέρων σε πλοία σε ανοικτή θάλασσα
Premium Line γρήγορη & υψηλής ταχύτητας εντοπισμού μέχρι και 70ο/S.

Όσον αφορά τις κεραίες Maritime VSAT Broadband μέχρι και 2048 kbps/256kbps για internet/data/voice η εταιρία παρέχει SC60 Ku, μια από τις μικρότερες στον κόσμο 2-way Ku-Band – VSAT δορυφορική κεραία η οποία καλύπτει την Ευρώπη & και περιοχές παγκοσμίως. Επίσης παρέχει λύσεις για ξηρά και θάλασσα.

Mπορείτε να επισκεφτείτε την ανανεωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας www.marvelltd.gr και να ενημερωθείτε για όλα τα καινούργια προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και από την σελίδα της “EPAK” www.epak.de .