Η LALIZAS ΣΤΟ METS 2009

H μεγαλύτερη έκθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού, το METS 2009 πραγματοποιήθηκε από τις 17 ως τις 19 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η LALIZAS παρευρέθηκε στο METS με δύο εκθεσιακά περίπτερα όπως κάθε χρόνο.

Οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα της εταιρείας από τους αντιπροσώπους της και να πάρουν τον κατάλογο LALIZAS 2010 που ήταν διαθέσιμος σε 9 διαφορετικές γλώσσες

Εκτός της παρουσίασης των πολλών νέων της προϊόντων αλλά και του νέου καταλόγου 2010, φέτος η LALIZAS είχε πολύ έντονη εταιρική παρουσία καθώς στην έκθεση παρευρέθηκαν οι περισσότεροι εκπρόσωποι των θυγατρικών της εταιρειών και πολλά στελέχη της εταιρείας, μαζί φυσικά με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Σταύρο Λάλιζα. Μέσα σε αυτούς ήταν οι εκπρόσωποι των θυγατρικών της Αγγλίας, Ισπανίας, Ολλανδία, Τουρκίας και Κροατίας μαζί με τον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Γαλανάκη, τον διευθυντή Marketing κ. Σπίνουλα, την διευθύντρια Προμηθειών κ. Λίπα και τον διευθυντή Franchising της LALIZAS κ. Λουμίδη. Η LALIZAS για να τιμήσει τους συνεργάτες της οργάνωσε στο τέλος της έκθεσης μια βράδια με παραδοσιακές γεύσεις και ούζo, όπου όλοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους της εταιρείαs.