Ζώης Ευσταθίου:Τεχνικό σεμινάριο ειδικών δυνάμεων 2010 – Σάμος

Συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία και υποστήριξη των Ειδικών Δυνάμεων Στρατού, η Ζώης Ευσταθίου διοργάνωσε και φέτος Τεχνικό Σεμινάριο εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY & MARINER. Το σεμινάριο διεξήχθη στο Καρλόβασι της Σάμου στις 10, 11 & 12 Νοεμβρίου 2010 στο 4ο ΕΤΕΘ και στις εγκαταστάσεις του κ.Ν. Χριστινίδη εξουσιοδοτημένου συνεργάτη & service της MERCURY. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ιωάννης Παπαδόγιας, Τεχνικός Διευθυντής της Ζώης Ευσταθίου Α.Ε.

Οι τεχνικοί που συμμετείχαν στο σεμινάριο εκπαιδεύτηκαν και ενημερώθηκαν σε θέματα:
Λειτουργίας εξωλέμβιων κινητήρων και ναυτιλιακού εξοπλισμού
Προληπτικής Συντήρησης
Επισκευών των Μονάδων
Διαχείρισης Ανταλλακτικών
Νέων τεχνολογιών VERADO – DTS – SMARTCRAFT
Διαγνωστικού προγράμματος CDS

Στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι αξιολογήθηκαν και τους χορηγήθηκε Πιστοποιητικό εκπαίδευσης.

Η Ζώης Ευσταθίου Α.Ε. αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στους εξωλέμβιους κινητήρες MERCURY & MARINER, πρωταγωνιστεί στον τομέα του εξοπλισμού στρατιωτικών ταχυπλόων σκαφών, με εξωλέμβιες μηχανές και ναυτιλιακό εξοπλισμό που υπερκαλύπτουν τις ειδικές απαιτήσεις του Στρατού για αντοχή και αξιοπιστία, γεγονός που διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο ιδιαίτερα στην ευαίσθητη περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου.

Η συνεχής εκπαίδευση ενισχύει την εμπιστοσύνη των Ειδικών Δυνάμεων στις νέες τεχνολογίες καθώς και στην απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών τους σε ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη. Η εμπειρία της Ζώης Ευσταθίου Α.Ε. στα ταχύπλοα σκάφη για αμυντικές εφαρμογές αυξάνεται και επιβεβαιώνεται διαρκώς μέσα από συμβάσεις και νέα προγράμματα στα οποία συμμετέχει.