Διπλό Party στα MARINA Stores!

Jacket Party στα MARINA Stores

Ντυθείτε ζεστά και οικονομικά! Ο χειμώνας πλησιάζει και ο καιρός έξω στη θάλασσα δεν αστειεύεται.

Για τους αμετανόητους λάτρεις «του αλμυρού νερού» και όχι μόνο, που συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους με το σκάφος κατά τη χειμερινή περίοδο, τα MARINA Stores προσφέρουν ειδικά επιλεγμένες νιτσεράδες σε μοναδικά χαμηλές τιμές!

Είτε πηγαίνετε συχνά για ψάρεμα ή χρησιμοποιείτε το σκάφος σας περιοδικά και για παράκτια ιστιοπλοΐα, είτε ασχολείστε με την ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης που η προστασία από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες είναι απαιτητική, τα MARINA Stores σας παρέχουν την κατάλληλη νιτσεράδα που χρειάζεστε.

Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα MARINA Stores ή επισκεφτείτε το www.marinastores.gr και βρείτε τη νιτσεράδα που σας ταιριάζει έως και μισή τιμή κάτω!

Δείτε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ

 Party «Ξεχειμωνιάσματος» στα MARINA Stores

Σε κάθε κάτοχο σκάφους είναι γνωστό πως η συντήρηση του σκάφους είναι επιτακτική κατά το «ξεχειμώνιασμα» ώστε να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να πέσει ξανά στο νερό.

Φροντίστε το πολύτιμο σκάφος σας μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων καθαρισμού, συντήρησης και λίπανσης και κρατήστε το σε «φόρμα»!

 

Εκμεταλλευτείτε τις τιμές ευκαιρία και δώστε στο σκάφος την περιποίηση που του αξίζει. Μόνο μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή γιατί τα αποθέματα στα καταστήματα εξαντλούνται γρήγορα.

Δείτε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ