Αφοί Μπισκίνη ΑΕΒΕ. Συμμετοχή σε διεθνή Ναυτικά Σαλόνια

Για άλλη μια χρονιά η εταιρεία  ”ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ” ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε., ισχυροποιώντας την ήδη μεγάλη διεθνή παρουσία της στην  Ευρώπη, ήταν παρούσα σε όλα τα μεγάλα Ναυτικά σαλόνια.

Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την κατάσταση της Ελληνικής αγοράς, η εταιρία αποφάσισε να πραγματοποιήσει  μία μεγάλη διεθνή καμπάνια με στόχο να ενισχύσει τις εξαγωγές της.

Η σαιζόν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2011 με το Ναυτικό σαλόνι της Γένοβας και στη συνέχεια τον Ιανουάριο του 2012 έλαβε  μέρος στα Ναυτικά σαλόνια του Λονδίνου και του Ντίσελντορφ.

Τα αποτελέσματα από τις συμμετοχές  αυτές ήταν εντυπωσιακά διότι εκτός από τις παραγγελίες που εξασφάλισε  στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείτο , κατάφερε να επεκτείνει  το δίκτυο της και σε άλλες χώρες που έως τώρα δεν είχε παρουσία.

Οι επόμενες διεθνείς συμμετοχές της εταιρίας  είναι τα ναυτικά σαλόνια στην Κωνσταντινούπολη, το  Άμστερνταμ, στην Βιέννη και το Όσλο.

Η ποιότητα και η γκάμα των σκαφών που με συνέπεια κατασκευάζει η εταιρία “Σκάφη Ποσειδών” από το 1980 σε συνδυασμό με την ισχυρή παρουσία της σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και την Αυστραλία,  την κάνουν να είναι αισιόδοξη για το μέλλον της και υπερήφανη διότι με τις εξαγωγές αυτές  αποδεικνύει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν παραγωγικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Αφοί Μπισκίνη ΑΕΒΕ,

Οινόη Σχηματαρίου 32009,

τηλ. 22620 58573, 22620 58171

www.boats.gr

e mail: [email protected]