Ανακοίνωση Ημερίδας με θέμα «Πρώτες Βοήθειες και ασφάλεια στο σκάφος»

Ανακοίνωση Ημερίδας με θέμα «Πρώτες Βοήθειες και ασφάλεια στο σκάφος»

O Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου σας προσκαλεί στην διοργάνωση ημερίδας με θέμα « Πρώτες Βοήθειες και ασφάλεια στο σκάφος».

Ο Όμιλος μας, στα πλαίσια εκπαίδευσης και ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει ημερίδα στην οποία θα γίνει θεωρητική και πρακτική εισήγηση σχετικά με την ασφάλεια στο σκάφος, την πρόβλεψη αλλά και αντιμετώπιση επικίνδυνων περιστατικών.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της ημερίδας είναι το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009, ώρα 11.00. Τόπος διεξαγωγής, Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου.

Οι Χορηγοί

Το ortsa.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό για το σκάφος και τη θάλασσα, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και σε συνεργασία με την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία, διοργανώνει σεμινάρια σε ναυτικούς ομίλους με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο Σκάφος».

Χορηγός των σεμιναρίων είναι η εταιρία Lalizas S.A. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου, θα διεξάγετε κλήρωση με πλούσια δώρα, ευγενική χορηγία της Lalizas S.A.

Η γνώση των Πρώτων Βοηθειών αφορά όλους μας, ανεξαρτήτου ηλικίας και απασχόλησης. Η Ε.Ν.ΑΚ πρωτοπόρα στον χώρο της, αναγνώρισε την ανάγκη και δημιούργησε ειδικά τμήματα εκμάθησης βασικών αρχών Ιατρικής Πρόληψης.

Η Ελλάδα, μια τουριστική και ιστορικά ναυτική χώρα με 16.000 χλμ. ακτογραμμής, εκ των οποίων 3.000 χλμ. είναι παραλίες, είναι πρώτη σε πνιγμούς στην Ευρώπη και δεύτερη παγκοσμίως, με δεύτερη αιτία θανάτου από ατύχημα να είναι ο πνιγμός.

To ortsa.gr, πραγματοποίησε αυτή τη συνεργασία με την Ε.Ν.ΑΚ και την Lalizas S.A, προσπαθώντας να συμβάλουν στην μείωση αυτών των τραγικών στατιστικών.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κώστας Μάνθος
[email protected]