Χαράξτε Πορεία με καύσιμα Shell

Συναντήσαμε την κυρία  Ευαγγελία Στάμου,  Υπεύθυνη Πωλήσεων,  η οποία μας ενημέρωσε για τα καινούργια προϊόντα της εταιρίας:

Αρχίζοντας την ενημέρωση των αναγνωστών μας, θα θέλαμε να μας πείτε πότε ξεκίνησε η διάθεση των καυσίμων Shell στην χώρα μας.

Τα καύσιμα Shell ξεκίνησαν την πορεία τους στην Ελλάδα το 1926 υπηρετώντας και εξυπηρετώντας με συνέπεια και αξιοπιστία τον τελικό καταναλωτή όπως επίσης και πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

Ποιες επιλογές έχει ο καταναλωτής που προμηθεύεται καύσιμα shell και πως αυτά ανταποκρίνονται στις δικές του απαιτήσεις;

Ειδικότερα, με το λανσάρισμα της Shell V-Power, V-Power Racing, του Diesel Extra και του V-Power Diesel ο τελικός καταναλωτής απέκτησε επιπλέον επιλογή καυσίμων ειδικά σχεδιασμένων για υψηλές επιδόσεις και καλύτερη συντήρηση των κινητήρων αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και σκαφών.

Γιατί  κάποιος να επιλέξει πετρέλαιο κίνησης shell για το σκάφος του;

Στον τομέα του πετρελαίου κίνησης, με τον οποίο εφοδιάζεται η πλειονότητα των μεσαίων και μεγάλων σκαφών αναψυχής (Υachts), το V-Power Diesel αποτελεί καινοτομία για την ελληνική αγορά. To V-Power Diesel είναι το μόνο πετρέλαιο που χρησιμοποιεί τεχνολογία μετατροπής φυσικού αερίου σε υγρό καύσιμο (Gas to Liquids-GTL).

Είδαμε την παρουσίαση του νέου και πρωτοποριακού συστήματος που η Shell λανσάρισε στην αγορά. Το θέμα της σωστής ποσότητας καυσίμου απασχολεί ιδιαίτερα τους κατόχους σκαφών αναψυχής. Πείτε μας δύο λόγια γι’ αυτό.

Αυτό το οποίο παροτρύνουμε τους πελάτες μας, είναι να Χαράξουν Πορεία με Καύσιμα Shell και αυτό επειδή πρώτη η Shell εισήγαγε το 1999 το πρόγραμμα ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου. Ειδικότερα με το Smart Ring, ο οποίος καταμετρά ηλεκτρονικά την παραδιδόμενη ποσότητα, ο πελάτης διασφαλίζει την ποσότητα την οποία παραλαμβάνει εντός της δεξαμενής καυσίμου.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και συγχαρητήρια για τα καινοτόμα προϊόντα σας.

Σας ευχαριστούμε και ότι μας χρειαστείτε μπορείτε να μας βρείτε στο

801 11 20 406.