Φωτοβολταϊκά Συστήματα και Ανεμογεννήτριες για ναυτιλιακές εφαρμογές

Φωτοβολταϊκά Συστήματα και Ανεμογεννήτριες για ναυτιλιακές εφαρμογές

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (όπως ο ήλιος και ο άνεμος) έχουν κάνει την είσοδο τους στον κόσμο της τεχνολογίας και χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο σε καθημερινές και μη εφαρμογές. Γιατί οχι και στο σκάφος;

Φωτοβολταϊκά συστήματα και ανεμογεννήτριες, ειδικά σχεδιασμένα για marine εφαρμογές, αδιάβροχα και με μεγάλη αντοχή στους κραδασμούς, έτοιμα να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για ηλεκτρική ενέργεια.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε σίγουρα τη λύση που ψάχνετε, όποιες κι αν είναι οι ενεργειακές σας απαιτήσεις. Επιλέξτε ανάμεσα στα εύκαμπτα φωτοβολταϊκά τύπου Flexcell (7W, 14W, 27W) ή στα πολυκρυσταλλικά πάνελ της σειράς Q (30W, 50W, 80W). Θέλετε περισσότερες επιλογές; Η σειρά φωτοβολταϊκών πάνελ SW ολοκληρώνει τη λίστα. Ακόμα, θα βρείτε ρυθμιστές φόρτισης κατάλληλους για κάθε περίπτωση.

Οι ανεμογεννήτριες της σειράς Air X Marine στα 12VDC ή στα 24VDC, είναι έτοιμες να σας προσφέρουν μέχρι και 400W. Με ηλεκτρονικό ρυθμιστή στροφών και ηλεκτρονική μείωση στροφών για προστασία από δυνατούς ανέμους.

Για πλήρη τιμοκατάλογο και τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στη διέυθυνση:

www.poweryacht.gr