Πώς να πουλήσετε ένα μεταχειρισμένο φουσκωτό

Στις μέρες μας, οι ευκαιρίες αγοράς ενός φουσκωτού σκάφους σε καλή τιμή είναι αρκετές. Αρκετά φουσκωτά σκάφη διατίθενται για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Αν όμως θέλετε να πουλήσετε το φουσκωτό σκάφος σας, τι πρέπει να κάνετε ώστε ο πιθανός αγοραστής να προτιμήσει το δικό σας έναντι κάποιου άλλου; Δείτε μερικά σημαντικά θέματα που θα πρέπει να κοιτάξετε πριν διαθέσετε το φουσκωτό σας στην αγορά.

description

Καθαρισμός μπαλονιών και πολυεστέρα.

Είναι πολύ βασικό να καθαρίσετε πολύ καλά τα μπαλόνια. Υπάρχουν πολλά καθαριστικά στην αγορά που είναι πράγματι πολύ αποτελεσματικά. Η εικόνα των καθαρών μπαλονιών είναι η πρώτη βασική εντύπωση που παίρνει ο υποψήφιος αγοραστής. Επίσης, κάψτε τις κλωστές που κρέμονται από τα τελειώματα των μπαλονιών, δίνει πολύ καλύτερη εικόνα και αίσθηση φροντίδας.

description

Το δεύτερο που θα πρέπει να μεριμνήσετε είναι η καθαριότητα του πολυεστερικού μέρους του φουσκωτού σας. Η γάστρα λερώνεται από τις βρομιές των λιμανιών και αφήνει λεκέδες. Τα πολυεστερικά μέρη του deck κάνουν αντιαισθητικές κιτρινίλες. Επίσης, οι βίδες και τα ανοξείδωτα αφήνουν σημάδια σκουριάς τα οποία ποτίζουν τον πολυεστέρα. Καθαρίστε τα με προσοχή και το φουσκωτό σας θα δείχνει σαν καινούργιο. Η σειρά της 3Μ έχει πολύ αποτελεσματικά χημικά για αυτό το σκοπό, προσέξτε όμως και φορέστε κατάλληλες προστατευτικές φόρμες και μάσκα γιατί είναι πολύ τοξικά.

Τακτοποιήστε τους χώρους

Προσθέτει στην αίσθηση της νοικοκυροσύνης να είναι τακτοποιημένα τα πράγματα στα ταμπούκια. Αφαιρέστε όλα τα προσωπικά σας είδη που δεν σκοπεύετε να δώσετε μαζί με το σκάφος σας. Τα σωστικά και ότι άλλο σκοπεύετε να πουλήσετε μαζί με το φουσκωτό σας, τοποθετήστε τα με τάξη. Προσπαθήστε να αναδείξετε τους αποθηκευτικούς χώρους του φουσκωτού σκάφους σας, για τους περισσότερους είναι πολύ σημαντικοί. Προσέξτε τα ταμπούκια σας να είναι καθαρά και χωρίς μυρωδιές.

Αναδείξτε το

Οι φωτογραφίες που θα προβάλουν το σκάφος σας, θα πρέπει να είναι προσεγμένες. Προσέξτε τον περιβάλλοντα χώρο. Προτιμήστε να το φωτογραφίσετε στη θάλασσα, με όμορφο τοπίο γύρο του ή στο trailer από καλές γωνίες και με καλό περιβάλλοντα χώρο. Αποφύγετε να το φωτογραφίσετε σε χώρους που έχουν γύρο τους μπάζα, σκουπίδια ή ότι άλλο θα ήταν αντιαισθητικό.

description

Τονίστε τα έξτρα.

Αν το σκάφος σας έχει πολλά έξτρα όπως πχ καινούργια τέντα, καινούργια μηχανή, καινούργια ηλεκτρονικά ή άλλα έξτρα που πιθανόν να μην έχουν άλλα, τονίστε τα. Τις περισσότερες φορές δεν θα πάρετε περισσότερα χρήματα για αυτά, θα κάνουν όμως το σκάφος σας να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα διαθέσιμα.