Φουσκωτά σκάφη Neptune από την Eval

Τα Φουσκωτά σκάφη Neptune προσφέρει στην ελληνική αγορά η EVAL Ε.Γ. ΒΑΛΛΙΑΝAΤΟΣ ΑΒΕΕ. Πρόκειται για σειρά φουσκωτών σκαφών που επελέγησαν με πολύ αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

φουσκωτό σκάφος

Κατασκευάζονται από πολυεστερικό ύφασμα στα 1100 denier με επικάλυψη PVC και στις δύο του πλευρές.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται υψηλή ανθεκτικότητα και απόλυτη στεγανότητα.  Επιπλέον κατασκευάζονται με ενισχυμένες ενώσεις σε συνδυασμό με χρήση κόλλας με βάση την πολυουρεθάνη η οποία μεγιστοποιεί την αντοχή των σκαφών στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και τη σκληρή χρήση.

Τα φουσκωτά είναι διαθέσιμα με δάπεδο αλουμινίου που είναι σταθερό και ελαφρύ.  Ενώ η σειρά συμπληρώνεται από φουσκωτά με ξύλινο ή φουσκωτό πάτωμα, ή με πάτωμα από πηχάκια που εξυπηρετεί στην ευκολία αποθήκευσης.  Δεν λείπει και η σειρά RIB με πολυεστερική σκληρή γάστρα επιδόσεων.  Όλες οι σειρές διαθέτουν μεγάλη ποικιλία μεγεθών ενώ ανάλογα με τη σειρά και το μέγεθος διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως ράουλο πλώρης για την αγκυροβολία ή ενισχυμένη δέστρα.  Συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση υφάσματος και έχουν πιστοποίηση CE Διεθνών Επώνυμων Οίκων.

Τα φουσκωτά σκάφη Neptune σε μεγάλη ποικιλία ειδών και μεγεθών είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες:

EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871,

e-mail : [email protected],

www.eval.gr