Τριήμερο σεμινάριο για τις τεχνικές στο Υ/Β κυνήγι.

Ο σύλλογος «Γλαύκος» διοργανώνει σεμινάριο διάρκειας τριών ημερών με θέμα τη διδασκαλία των τεσσάρων βασικών τεχνικών της υποβρύχιας αλιείας.

seminarioglafkos

Εισηγητές θα είναι ο Βασίλης Ζωνομέσης, ο Γιώργος Δούναβης και ο Γιώργος Γιαννάτος.

Το πλανάρισμα, το καρτέρι, το συρτό καρτέρι και το ψαχτήρι θα αναλυθούν αρχικά στη θεωρία με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού και στη συνέχεια θα γίνει πρακτική εφαρμογή στη θάλασσα σε συνθήκες εξομοίωσης (βολές σε τεχνιτούς στόχους).

Όλες οι προσπάθειες των συμμετεχόντων θα βιντεοσκοπηθούν και στο τρίτο μέρος του σεμιναρίου θα γίνει προβολή του υλικού στο εντευκτήριο του συλλόγου για επισημάνσεις, διορθώσεις, σχολιασμός εντυπώσεων, απαντήσεις σε ερωτήματα κλπ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ: Το πρώτο θεωρητικό μέρος στο εντευκτήριο του συλλόγου (Αγκύλης  78 , Ν. Κόσμος).

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ: Το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί σε θαλάσσια περιοχή,  θα επιλεγεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και σε συνεννόηση με  τους εισηγητές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ:  Το δεύτερο θεωρητικό με την προβολή του video στο σύλλογο.

Επίσης η εταιρία BLEUTEC προσφέρει στο σύλλογο ένα όπλο LYCAN G.F.M. το οποίο θα κληρωθεί σε λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των συμμετεχόντων στο σεμινάριο (τιμή λαχνού 1 €).

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του «Γλαύκου», ενώ για μη μέλη το κόστος θα είναι 10€.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972789518 και 6977573133 ή στείλτε e-mail με ονοματεπώνυμο και ένα κινητό στο  «[email protected]».