Το Ocean Star 51.2 έδωσε το παρόν στην Exclusive Yachting που πραγματοποιήθηκε στις 20-24 Σεπτεμβρίου

Το Ocean Star 51.2 εκπροσώπησε επάξια την Ocean Yachts στην πλωτή έκθεση Exclusive Yachting 2007, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 24 Σεπτεμβρίου. Το χειροποίητο σκάφος προσέλκυσε για μια ακόμη φορά τα βλέμματα και το θαυμασμό των επισκεπτών, για την ασφάλεια και τις υψηλές προδιαγραφές του. Πάνω από 150 ενδιαφερόμενοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Ocean Yachts καθώς και το σκάφος. Το υψηλών προδιαγραφών σκάφος κέρδισε νέους φίλους καθώς ήδη η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλούς από τους επισκέπτες.



Πολλοί επισκέπτες ενδιαφέρθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο και για το νέο Ocean Pearl 62.1, η κατασκευή του οποίου προχωρά με γοργά βήματα και αναμένεται με ανυπομονησία από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα. Τα στελέχη της Ocean Yachts ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για το στάδιο κατασκευής του συγκεκριμένου σκάφους, καθώς και για τις εταιρικές εξελίξεις που αναμένονται.

Ο κ. Αναργύρου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ocean Yachts δήλωσε: «Για μία ακόμη χρονιά, οι φίλοι της ιστιοπλοΐας μας τίμησαν με την παρουσία τους. Το Ocean Star 51.2 είναι πλέον ένα αναγνωρισμένο σκάφος με οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Προσμένουμε στην επόμενη συνάντησή μας».

Η Ocean Yachts κατακτά το Ελληνικό αλλά και το παγκόσμιο κοινό των ιδιωτών πελατών με τη μοναδικότητα των πολυτελών, χειροποίητων σκαφών της έχοντας πραγματοποιήσει πωλήσεις άνω των 90 σκαφών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ocean Yachts S.A.
Τηλ.: +30 210 9855518
Fax: +30 210 9855519 www.ocean-yachts.com