Το bluemile είναι γεγονός

Ο πρώτος διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αλλά και όλων των ανθρώπων της θάλασσας είναι πλέον on-line.
Στον τόπο bluemile οι απόφοιτοι σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης μπορούν να βρουν ένα εργαλείο με το οποίο μπορούν να οργανώσουν εύκολα εξορμήσεις στην θάλασσα και να χαρούν την θάλασσα κάνοντας απόσβεση στο πτυχίο που έχουν πάρει.

Τι κερδίζει ο απόφοιτος της σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης?

Έρχεται κοντά με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και αγάπη για την θάλασσα.
Διαλέγεται από ιδιοκτήτες σκαφών που ψάχνουν πλήρωμα για αγώνες.
Μπορεί εύκολα και οικονομικά να οργανώσει εξορμήσεις και διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος.
Ξεπερνά την ανασφάλεια που νιώθει σαν αρχάριος να νοικιάσει σκάφος μόνος του, φτιάχνοντας μια παρέα που όλοι έχουν δίπλωμα ιστιοπλοΐας.
Δικτυώνεται και παραμένει στον χώρο του yachting.


Τι κερδίζει η σχολή ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης?

Ισχυροποίηση του ονόματός της μέσα από το πλήθος των μελών-αποφοίτων τους στο blue mile.

Προώθηση προσφορών τους -επικοινωνία με τους αποφοίτους τους μέσα από newsletter του blue mile.

Διατήρηση επαφής με τους αποφοίτους.
Δικτύωση μεταξύ των αποφοίτων τους.
Παρέχει στους αποφοίτους έναν εύκολο τρόπο να οργανώσουν εξορμήσεις και να χαρούν την θάλασσα με την παρέα που αυτοί θα επιλέξουν και στον χρόνο που αυτοί θα θελήσουν.

Οι προσφορές που κατά καιρούς θα τρέχουν μέσα στο blue mile, θα βοηθούν ακόμα περισσότερο τα μέλη του να διοργανώνουν ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις ή ακόμα και διακοπές.

Αν είστε απόφοιτος σχολής ιστιοπλοΐας, αν σας αρέσει η ιστιοπλοΐα ή αν απλά θα θέλατε να έρθετε κοντά στον κόσμο της θάλασσας, δημιουργήστε προφίλ σήμερα στο bluemile

Αν είστε ήδη μέλη, προσκαλέστε και τους φίλους σας ή βρείτε μέσα από το blue mile νέες παρέες. Φέτος το καλοκαίρι γεμίστε τις διακοπές σας με πολύ ιστιοπλοΐα και περάστε τες στην θάλασσα!