Το ψάρεμα όπως το ξέρατε αλλάζει… προς το καλύτερο!

Τα MARINA Stores πραγματοποίησαν αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής εξοπλισμού ψαρέματος LYNX η οποία έχει εισάγει στην αγορά μια παγκόσμια πατέντα που θα αλλάξει τα δεδομένα για το ψάρεμα!

Έχετε ποτέ φανταστεί πετονιά που εφαρμόζει στο αγκίστρι χωρίς κόμπους; Τώρα είναι πραγματικότητα!

Η LYNX εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και παράγει ειδικές αρματωσιές στις οποίες η πετονιά είναι ενσωματωμένη στο αγκίστρι, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή αντοχή και αποτελεσματικότητα.

Στην ουσία, η πετονιά εισέρχεται σε έναν θάλαμο που διαθέτει το αγκίστρι και κατόπιν ειδικής συμπίεσης (χωρίς κόλλες ή θερμότητα) η πετονιά εφάπτεται στο αγκίστρι, χωρίς να αλλοιώνεται η αντοχή της και χωρίς να τσακίζει και να παραμορφώνεται.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο παρουσίασης της νέας τεχνολογίας.

Η LYNX έχει πραγματοποιήσει δοκιμές σε ειδικούς εξομοιωτές αντοχής πετονιάς ώστε το τελικό προϊόν να προσφέρει το 100% σε απόδοση αντοχής σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πετονιάς. Ένα αντίστοιχο τεστ μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Πολύ σύντομα τα προϊόντα της LYNX θα βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα MARINA Stores ώστε να τα δείτε από κοντά και να διαπιστώσετε την επαναστατική καινοτομία τους που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ψάρεμα!