Το νέο DC 325 είναι εδώ!

Το νέο DC 325 συνδυάσει με επιτυχία την πολυτέλεια με την ελευθερία κίνησης.

DC 325 (1)

Είτε είστε με την οικογένεια, είτε με φίλους, η ευελιξία αυτού του σκάφους σας δίνει την τέλεια λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν περιπέτειες στο νερό. Το DC 325 ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ένας έμπειρος καπετάνιος μαζί με πολυτελείς παροχές σε κλασικό αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό στυλ.

DC 325 (2)

Το DC 325 διαθέτει κονσόλα ηλεκτρονικών στο δεξί μέρος τους σκάφους, τοξοειδής τέντα που καλύπτει πλήρως τα καθίσματα αλλά και σκάλα με μοναδικό σχεδιασμό ώστε να ανοίγει προς τα εμπρός για έξοδο απ’ ευθείας στη δική σας, ιδιωτική παραλία.

Τo γυάλινο παρμπρίζ του έχει αεροδυναμικό σχήμα, με οροφή από fiberglass και σκελετό από λεπτό αλουμίνιο που συνδυάζει την αντοχή με την κομψότητα.

DC 325 (4)

Για την δική σας άνεση, υπάρχουν καθίσματα εμπρός και πίσω από την κονσόλα για να μπορείτε να απολαύσετε την διαδρομή σας  αλλά και να διαλέξετε την δική σας «γωνιά» χαλάρωσης, κάτι που σας προσφέρει απλόχερα το DC 325.

Το DC 325 έχει ό,τι χρειάζεστε και είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει κάθε καπετάνιος που σέβεται τον εαυτό του. Διαθέτει ψυγείο 12 volt και ηλεκτρικό grill προαιρετικά. Μην ξεχνάτε ότι διαθέτει πολλούς χώρους αποθήκευσης για τα αντικείμενά σας αλλά και την ψαριά σας.

DC 325 (3)

Γενικά χαρακτηριστικά DC 325:

Μήκος 10.5 μέτρα

Πλάτος 3,30 μέτρα

Χωρητικότητα καυσίμου 1136 λίτρα

Χωρητικότητα νερού 114 λίτρα

Ιπποδύναμη: 600 hp