Τεχνολογία TouchLed από την Poweryacht

Τεχνολογία TouchLed από την Poweryacht

Η τεχνολογία TouchLed στηρίζεται στον συνδυασμό της τεχνολογίας LED και στην…αφή !! Τα ειδικά σχεδιασμένα φωτιστικά LED της εταιρείας Frensch προσφέρουν ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση, χιλιάδες ώρες ζωής και δίνουν οριστικά τέλος στη χρήση διακοπτών. Με ενα απαλό άγγιγμα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το φωτιστικό και σε ειδικές περιπτώσεις η αφή των δαχτύλων σας μπορεί να αντικαταστήσει και ενα dimmer.


Το φωτιστικό F4 είναι ευλύγιστο και προσφέρεται στα 300mm και στα 500mm μήκος. Διαθέτει 15 λευκά LEDs φωτισμού και 1 κόκκινο LED για να το εντοπίζετε εύκολα στο σκοτάδι. Λειτουργεί με τάσεις μεταξύ των 10VDC και 30VDC, ενώ η στήριξη του μπορεί να είναι κάθετη ή οριζόντια. Τέλος, μια ειδική έκδοση του φωτιστικού F4 είναι πλήρως στεγανή, που σημαίνει πως μπορείτε να καλύψετε και ανάγκες εξωτερικών χώρων.


Το φωτιστικό F8 θα σας διευκολύνει στον χώρο των καμπινών, καθώς το πρακτικό του μέγεθος και ο έξυπνος σχεδιασμός του είναι βέβαιο οτι θα ταιριάξουν με τις απαιτήσεις σας. Τροφοδοτείται με τάση 12VDC ή 24VDC και με ενα απαλό άγγιγμα μπορείτε οχι μόνο να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το φωτισμό, αλλά και να ντιμάρετε την ένταση του. Διαθέτει 16 λευκά LEDs και σύνολο ισχύος 2 Watt, ενώ ο φωτισμός του ισοδυναμεί με τον φωτισμό μιας λάμπας αλογόνου 10 Watt.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.poweryacht.gr ή επικοινωνείστε μαζί μας στο [email protected] και στο τηλέφωνο 210.98.20.383.