Τα Boston Whaler στην συνάντηση τύπου της Brunswick

Τριήμερη επίσκεψη στην Μεσόγειο στα τέλη Μαΐου διοργάνωσε η Brunswick ΕΜΕΑ (Ευρώπη/Μέση Ανατολή/Ανατολική Αφρική) για πρώτη φορά για τα σκάφη Boston Whaler. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Γαλλικό νησί Porquerolles, όπου έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 24 πιο σημαντικοί δημοσιογράφοι του κλάδου των σκαφών αναψυχής.

Μέσα σε αυτές τις τρεις μέρες η ομάδα EMEA συνόδεψε τους δημοσιογράφους σε όλες τις δοκιμές των νέων μοντέλων Boston Whaler : το νέο 170 Dauntless, το 210 Montauk και το καμπινάτο 285 Conquest. Επίσης διαθέσιμο ήταν και το γνωστό 230 Dauntless.

Ο καιρός άλλαζε γρήγορα από βροχές και δυνατούς ανέμους σε ζέστη και ηλιόλουστους ουρανούς, δίνοντας την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να δοκιμάσουν και να φωτογραφίσουν το κάθε μοντέλο σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Μετά από κάθε δοκιμασία σκάφους η ομάδα μεταφέροντας ασφαλές στην Μαρίνα του Porquerolles για να μοιραστούν απόψεις και εμπειρίες.

Η συνάντηση έδωσε στους δημοσιογράφους την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εκπρόσωπους των Boston Whaler EMEA καθώς και με άλλα ανώτερα διευθύνοντα μέλη της Brunswick, συμπεριλαμβανομένου τον αντιπρόεδρο πωλήσεων και Marketing των Boston Whaler, Jeff Vaughn ο οποίος δήλωσε: “Από την αρχή έως το τέλος, ήταν μια επιτυχημένη συνάντηση. Γνώρισα σπουδαίους επαγγελματίες, με βαθιά γνώση των προϊόντων μας και της αγοράς. Οι συζητήσεις μας και οι προτάσεις τους θα είναι για εμάς πηγή έμπνευσης έτσι ώστε να συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε ακόμα πιο γερά Boston Whaler για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική”.

Σε σύνολο, 32 δημοσιογράφοι παρακολούθησαν την συνάντηση εκπροσωπώντας 16 διαφορετικές χώρες και 25 περιοδικά του κλάδου.

Αντιπρόσωπος:

Motocraft SA

Αλίμου 48, 174 55 Άλιμος,

τηλ. 210 9888288, φαξ 210 9850102

www.motocraft.gr

e mail : [email protected]

Δείτε τα σκάφη της Boston Whaler