Τα Χρυσά Παιδιά της Ευρώπης οι Μάντης-Καγιαλής!

Με το Πανευρωπαϊκό Τρόπαιο επέστρεψε στην Αθήνα το Ελληνικό πλήρωμα Ιστιοπλοΐας κατηγορίας 470 Ανδρών, Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 28/8 έως τις 6/9.

Στην Απονομή επάθλων που έλαβε χώρα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κωνσταντινούπολης οι δύο αθλητές ανέβηκαν στο πιο ψηλό βάθρο και έκαναν περήφανη μια ολόκληρη χώρα. Στην διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν 13 κούρσες και το ελληνικό πλήρωμα κατάφερε με πολύ σταθερές ιστιοδρομίες και μια θεαματική νίκη στον τελικό να κατακτήσει την κορυφή αφήνοντας στην δεύτερη θέση την ομάδα του Ισραήλ και στην τρίτη θέση την Αγγλική ομάδα. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το επόμενο ελληνικό πλήρωμα Παναγιώτης Καμπουρίδης-Θοδωρής Πολυχρονίδης κατέκτησαν την 4 θέση.

Οι δύο αθλητές δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που οι κόποι και οι θυσίες τους ανταμείφθηκαν και ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν για την επίτευξη μιας τόσο υψηλής διάκρισης.