Τα Εγκαίνια των MARINA Stores στην Λεμεσό

Τα Εγκαίνια των MARINA Stores στην Λεμεσό !

Συνεχίζοντας δυναμικά την ανοδική της πορεία η μοναδική Ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ναυτιλιακών ειδών MARINA Stores, μέλος της Lalizas Group, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στην Λεμεσό της Κύπρου στις 4 Οκτωβρίου 2008. Το κατάστημα είναι εμβαδού 400τ.μ. και βρίσκεται στην Λεωφόρο Εθνάρχου Μακαρίου ΓΆ 106, στην Λεμεσό.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο κος. Σταύρος Λάλιζας, Πρόεδρος & Διευθύνων του Ομίλου, ο οποίος και έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος κος Νίκος Βίκης και κος Ανδρέας Κάδρος, ο Franchise Development Manager των MARINA Stores κoς Γιάννης Τσιμπερίδης και πολλοί φίλοι και συνεργάτες των MARINA Stores.

Πρόκειται για το 1ο κατάστημα των MARINA Stores στην Κυπριακή αγορά και το 29ο Παγκοσμίως. Αν θέλετε να γίνετε και εσείς μέλος της μοναδικής αλυσίδας καταστημάτων όπου υπάρχουν τα πάντα για το σκάφος και τις θαλάσσιες δραστηριότητες και να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα κάνοντας το χόμπι σας ένα ασφαλές και προσοδοφόρο επάγγελμα, ελάτε σε επικοινωνία με τον Franchise Manager της MARINA Stores, κο Γιάννη Τσιμπερίδη, τηλ: 210-4226274,
e-mail: [email protected] www.marinastores.gr