Τέντες για προστασία του σκάφους

Πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται σε σκεπαστή θέση το σκάφος ή το αυτοκίνητο μας; Ο καταλληλότερος να απαντήσει αυτή την ερώτηση είναι ο κ. Ντένης Καπουράλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας Super Cover. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2004 με αντικείμενο την κατασκευή τεντών.

description

Με εξωτερική θερμοκρασία 40 βαθμούς, στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου αναπτύσσετε θερμοκρασία μεγαλύτερη από 50. Το ίδιο συμβαίνει και στα σκάφη, αν έχουν καμπίνα, αναπτύσσουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, είναι και η φθορά που κάνει ο ήλιος όταν έρχεται σε απευθείας επαφή με το σκάφος, κυρίως όταν αυτό είναι φουσκωτό.

description

Η UVA ακτινοβολία μειώνει τη προσδοκώμενη ζωή των μπαλονιών των φουσκωτών σκαφών και του πολυεστέρα. Επίσης φθείρει πολύ γρηγορότερα από όσο θα γινόταν αλλιώς τα χρώματα του σκάφους. Πολλοί από εμάς, σκεπάζουμε τα σκάφη μας με κάλυμμα.

description

Αυτό δεν εξασφαλίζει την απαραίτητη προστασία. Το σκάφος είναι αρκετά εκτεθειμένο σε βροχή, χαλάζι και ήλιο. Αν προσέξετε τα σκάφη που είναι σκεπασμένα με κουκούλα στα parking σκαφών και αυτά που είναι σκεπασμένα και κάτω από στεγασμένη θέση, θα δείτε μεγάλες διαφορές στη φθορά και στα χρώματα.

description

Η διαδικασία για να μπει μια τέντα είναι απλή και δεν κοστίζει πολύ. Γίνεται πρώτα μια εκτίμηση του χώρου από ειδικά συνεργεία, ακολουθεί η θεμελίωση του σκελετού με τρύπες 70χ70χ70 και μετά τοποθετείται ο σκελετός που αποτελείται από γαλβανιζέ εν θερμό σωλήνες.

description

Υπάρχουν δύο τύποι τέντας, η αδιάβροχη και η διάτρητη. Η αδιάβροχη έχει περίπου πέντε χρόνια ζωής ενώ η διάτρητη επτά.

description

Η εταιρία Super Cover δίνει πολύ μεγάλο βάρος και στο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι τέντες δεν έχουν κορδόνια και σχοινάκια κρεμασμένα, έχουν μόνο αψίδες οι οποίες ρυθμίζονται με ρεγουλατόρους ώστε να τεντώνει το ύφασμα και να είναι αισθητικά άρτιο.

description

Μπορείτε να διαλέξετε το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε μέσα από 10 διαφορετικά χρώματα, ανάλογα με το γούστο σας. Το ύφασμα σε κάθε περίπτωση είναι πολύ καλής ποιότητας πολυαιθυλένιο με δείκτη σκίασης 98%.

description

Οι τέντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πισίνες με υπέροχο αποτέλεσμα. Μπορεί να καλύπτει μια πλευρά της πισίνας και οι λουόμενοι να απολαμβάνουν τη δροσιά του νερού χωρίς να τους χτυπάνε οι βλαβερές ακτίνες.

description

Η διαδικασία του να μπει η τέντα είναι απλή και εύκολη και κρατάει περίπου 3 ώρες.

description

Το σκάφος σας, παρκαρισμένο κάτω από στεγασμένη θέση και καλυμμένο με κουκούλα, θα είναι αρκετά προστατευμένο ώστε η φθορά να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη, τα χρώματα του πολυεστέρα να παραμένουν άσπρα, τα χρώματα των μπαλονιών του φουσκωτού σκάφους να παραμένουν αναλλοίωτα και όποια άλλη φθορά προέρχεται από τις ακραίες θερμοκρασίες, να αποφεύγεται.

description

Τα χρήματα που θα σπαταλήσετε στην τέντα, θα τα κερδίσετε από την αξία μεταπώλησης του σκάφους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Super Cover
Δαιδάλου 7
Αθήνα 124 61
τηλ. 210 5322341 – 6974 119455
e-mail : [email protected]
Supercover.gr