Συνεργασία της Kappa Marine με την Volvo Penta

Συνεργασία της Kappa Marine με την Volvo Penta

Την έδρα της Kappa Marine στην Αργυρούπολη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Volvo Penta Σουηδίας με ομάδα ανώτατων στελεχών της εταιρείας, συνοδευόμενη από την ηγετική ομάδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και αντιπροσώπων της Volvo Penta στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας την δυναμική και την κορυφαία θέση της Kappa Marine στην Ελληνική αγορά σκαφών αναψυχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας που καθιστά την Kappa Marine Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volvo Penta.
Με αυτό τον τρόπο η Kappa Marine πλέον θα μπορεί να πραγματοποιεί τα PDI checks των κινητήρων κατά την παράδοση των νέων σκαφών στους ιδιοκτήτες τους, να ενεργοποιεί και να διαχειρίζεται θέματα εγγυήσεων και ανταλλακτικών καθώς και να πραγματοποιεί ελέγχους με το ηλεκτρονικό σύστημα Vodia της Volvo Penta.
Με τα παραπάνω καθίσταται σαφές πως πλέον η Kappa Marine ενισχύει περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες της προς του πελάτες και συνεργάτες της.

Ο Goran Gummeson, President & CEO Volvo Penta συνοδευόταν από τους Giorgio Paris President Volvo Penta International, Δημήτριο – Φραγκίσκο Σαρακάκη Γενικό Διευθυντή και μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Κώστα Αγγελάκη Διευθυντή Κλάδου μηχανών Θαλάσσης, Μάριο Καπιτσαλά Εμπορικό Διευθυντή και Δημήτρη Καλεκωνσταντινόπουλο Τεχνικό Διευθυντή.

Εκ μέρους της Kappa Marine στις συνομιλίες συμμετείχαν οι Αντώνης Κατσούλας Πρόεδρος Kappa Marine, Καίτη Λάγιου – Κατσούλα Διευθύντρια Marketing, Κώστας Τζιβελέκας Διευθυντής Πωλήσεων, Νικόλαος Κοκκώνης Τεχνικός Διευθυντής και Μάνος Κουμιώτης Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου της Kappa Marine.

Λίγα λόγια για την Kappa Marine

Η Kappa Marine SA ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1980. Με πορεία 28 χρόνων στο χώρο των σκαφών αναψυχής συνεργάζεται με τα κορυφαία ναυπηγεία Sea Ray, Baja και Hatteras (USA), Fairline (UK), Galeon (Poland) και Royal Denship (Denmark). Η άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της με ετοιμοπαράδοτα μοντέλα σε μεγάλη ποικιλία τύπων και μεγεθών αποτελεί την φιλοσοφία της Kappa Marine, που προσφέρει πλήρη τεχνική κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο καθώς και ασφαλιστική κάλυψη με τους καλύτερους όρους. Η Kappa Marine SA είναι πιστοποιημένη από το 2000 με ISO 9001 από τους LloydΆs του Λονδίνου.