ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ – ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ !

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ – ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO

Θεσσαλονίκη, 23 Ιουνίου 2008. Πρωταθλητές Ευρώπης στέφθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ιστιοπλόοι μας Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TORNADO που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Έτσι ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τους συμμετοχές πριν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς όπου στοχεύουν στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Η μεγάλη νίκη ήρθε ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση των αθλητών μας καθΆ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός καθώς οι ιστιοπλόοι μας ήρθαν αντιμέτωποι με τους καλύτερους ευρωπαίους αθλητές της κλάσης. Ιδιαίτερα στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες, η αγωνία κορυφώθηκε με τους Πασχαλίδη και Τριγκώνη να κερδίζουν τελικά τους Γάλλους αντιπάλους τους, οι οποίοι αρχικά προηγούνταν στη βαθμολογία. Τελικά η τακτική της Ελληνικής ομάδας δεν άφησε περιθώρια για διαφορετικό αποτέλεσμα.

«Είναι η 3η συνεχόμενη φορά που ανεβαίνουμε στο βάθρο και η 2η όπου κερδίζουμε το χρυσό μετάλλιο σε ισάριθμες συμμέτοχες. Η επιτυχία αυτή μας καθιερώνει πια στην παγκόσμια ελίτ της κλάσης του Tornado μιας και κανείς πια δεν μπορεί να αμφισβήτηση την ποιότητα μας ως αθλητές.» τόνισε ο κυβερνήτης του σκάφους Ιορδάνης (Ντάνη) Πασχαλίδης.

«Σήμερα χαιρόμαστε την επιτυχία αυτή και από αύριο στρέφουμε το βλέμμα μας στον ένα και αποκλειστικό μας στόχο. Να ανέβουμε στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου», συμπλήρωσε ο Κώστας Τριγκώνης.

Η WIND τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων πρωταθλητών και περήφανα στηρίζει την προσπάθειά τους για τη διεκδίκηση της ανώτατης διάκρισης στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Πεκίνου τον προσεχή Αύγουστο.