Σεμινάριο «Τα άσπρα ψάρια του χειμώνα: Τεχνικές και μυστικά»

seminario_psaria

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί θεωρητικό σεμινάριο στα γραφεία του συλλόγου με ομιλητή τον Αντρέα Κωστανάσιο και θέμα «Τα άσπρα ψάρια του χειμώνα : Τεχνικές και μυστικά».

Στο σεμινάριο αυτό θα αναλυθούν τα βασικά είδη άσπρων ψαριών (λαβράκι, κέφαλος, σαργός, μελανούρι, κ.ά.) που ζουν στη ρηχή και μεσαία ζώνη, ο εξοπλισμός που απαιτείται για το ψάρεμά τους, οι τεχνικές που είναι πιο αποδοτικές για την προσέγγιση και σύλληψή τους, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για το εκάστοτε είδος που έχουν προέλθει από την πολυετή εμπειρία του ομιλητή.

Για το συγκεκριμένο και μόνο σεμινάριο όσοι θέλουν να γίνουν μέλη του συλλόγου και να παρακολουθούν όλα τα σεμινάρια (θεωρητικά + πρακτικά) εντελώς δωρεάν, το κόστος εγγραφής θα είναι 15 € αντί 20 €, ενώ για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη η ανανέωση της ετήσιας συνδρομής θα είναι 35 € αντί 40 €.

Το παράβολο συμμετοχής στο σεμινάριο για τα μη μέλη είναι 10 €, ενώ για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου είναι δωρεάν. Η καταβολή του παραβόλου γίνεται 10΄ πριν την έναρξη του σεμιναρίου. 

Επίσης πριν την εκκίνηση του σεμιναρίου θα μπορέσετε να προμηθευτείτε χειμερινά φούτερ σε διάφορα χρώματα (μαύρο, γκρι, κόκκινο) από τη μπουτίκ του συλλόγου και αυτοκόλλητα για τα όπλα και τα πέδιλά σας.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο επικοινωνήστε με το [email protected] αφήνοντας ονοματεπώνυμο και κινητό.