Σεμινάριο ελεύθερης κατάδυσης από τον Σύλλογο “Γλαύκος”

Ο σύλλογος υποβρυχίου κυνηγίου Γλαύκος σε συνεργασία με τη FREEDIVE GREECE, διοργανώνει σεμινάριο ελεύθερης κατάδυσης με τίτλο “Η διαδρομή προς τη χαλάρωση & η σημασία της αναπνοής”.

D

Το διήμερο αυτό γεγονός (θεωρητικό & πρακτικό) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 20:00 στα γραφεία του συλλόγου (Αγκύλης 78, Νέος Κόσμος) και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου σε κολυμβητήριο και πρόκειται να εστιάσει στην εξάπλωση της γνώσης σε διαφορετικούς τομείς που σχετίζονται με την ελεύθερη κατάδυση όπως π.χ. νέες τεχνικές χαλάρωσης και αναπνοών καθώς και βιοανατροφοδότησης που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της ποιότητας της κατάδυσης αλλά και της γενικότερης ευημερίας ενός ελεύθερου δύτη/υποβρύχιου κυνηγού.

Καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να αναπνέουν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων καταδύσεων. Το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου, θα εστιάσει στις ανατομικές δομές που εμπλέκονται τόσο στην διαδικασία της αναπνοής όσο και της χαλάρωσης. Μέσω μοντέρνων τεχνικών αναπνοής, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τον τρόπο να ελέγχουν αυτές τις ανατομικές δομές και συνεπώς θα βελτιώσουν την επιδεξιότητα της αναπνοής τους.

Κατόπιν, η θεωρητική γνώση θα γίνει πράξη κατά την διάρκεια συνεδρίας στην πισίνα, η οποία θα βελτιστοποιήσει τη διαδικασία εκμάθησης. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να κατακτήσουν τη σωματική τους συναίσθηση, τον έλεγχο της αναπνοής και την απόλυτη χαλάρωση.

Το παράβολο συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 20 € (ή 15 € αν δεν παρακολουθήσετε το πρακτικό μέρος) , ενώ για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου είναι 5 € (ή δωρεάν χωρίς το πρακτικό μέρος).

Η καταβολή του παραβόλου γίνεται πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Επίσης πριν την εκκίνηση του σεμιναρίου θα μπορέσετε να προμηθευτείτε χειμερινά φούτερ σε διάφορα χρώματα από τη μπουτίκ του συλλόγου και αυτοκόλλητα για τα όπλα και τα πέδιλά σας.
Ακόμη, όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος του συλλόγου και να παρακολουθεί δωρεάν όλα τα σεμινάρια που γίνονται!

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το [email protected] αφήνοντας ονοματεπώνυμο και κινητό. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.