Σεμινάριο αγωνιστικής ιστιοπλοϊας.

Ο ΝΑΟΕΦ οργανώνει σεμινάριο με θέμα “ταχύτητα σκάφους – τριμάρισμα”. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Τσουλφάς για στήσιμο σκάφους, τριμάρισμα και ταχύτητα στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα. Ο Θοδωρής είναι πολύ γνωστός ιστιοπλόος, αθλητής / κυβερνήτης στα Star με πολύ σημαντικές διακρίσεις, πολύ έμπειρος κυβερνήτης σε ιστιοπλοϊκά ανοιχτής θάλασσας, επίσης με πολύ σημαντικές διακρίσεις, υπεύθυνος πωλήσεων για την KakitsiSails.

Το σεμινάριο θα γίνει τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:00 στην “τέντα”, τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΕΦ στο χώρο που μας παραχωρεί το ΣΕΦ στο Μικρολίμανο, Ακτή Δηλαβέρη 2. Η είσοδος είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη και αθλητές του ΝΑΟΕΦ αλλά και άλλων Ομίλων, και γενικά για όλους τους φίλους της ιστιοπλοΐας. Αφορά τεχνικές τόσο στην ιστιοπλοΐα ελεγχόμενου στίβου («τριγώνου»), όσο και στην ανοιχτή θάλασσα.

Για όποια πληροφορία, πρόσωπο επαφής ο έφορος ιστιοπλοΐας του ΝΑΟΕΦ Σταμάτης Πάρχας στα 2106231239, 6984592785, και, βέβαια, η γραμματεία του Ομίλου, 2104101113, [email protected] , www.naoef.gr .