Πρωτομαγιάτικες Μονομαχίες Iστιοπλοϊκής κλάσης Platu25


Πρωτομαγιάτικες Μονομαχίες Iστιοπλοϊκής κλάσης Platu25

Η Ελληνική κλάση Platu25 επιβεβαιώνει την φήμη της πιο δραστήριας και πρωτότυπης κλάσης στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να οργανώσει, σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, έναν ακόμα μοναδικό αγώνα προβάλλοντας το άθλημα της ιστιοπλοΐας και τα πλεονεκτήματα των σκαφών της με το καλύτερο δυνατό τρόπο.


Στον φυσικά διαμορφωμένο αμφιθεατρικό κόλπο της Βουλιαγμένης, σε ένα τριήμερο στην μέση της άνοιξης θα διεξαχθούν θεαματικές Μονομαχίες (Match Races) που θα προσελκύσουν αθλητές, προπονητές, και θεατές, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να κάνουν ιστιοπλοΐα και να προσφέρουν θέαμα στους απανταχού παρευρισκόμενους. Μαζί με τους αγώνες πρόκειται να διοργανωθούν και σεμινάρια match race καθώς η κλάση έχει προσκαλέσει διεθνείς κριτές που θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους για τις ιδιαιτερότητες αυτού του είδους αγώνων. Αυτό θα είναι το 6ο Match Race που διοργανώνει η κλάση, γεγονός που διασφαλίζει την άρτια διεξαγωγή του αγώνα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την 1-3 Μαΐου 2009.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και την προκήρυξη του αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα της κλάσης www.platu25.gr