Πρωτιά για το «COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2» στην Aegean Regatta 2009

Πρωτιά για το «COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2» στην Aegean Regatta 2009

Πρωτιά για την CΟSMOTE επεφύλασσε το αγωνιστικό μέρος της Aegean Regatta 2009, αφού την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη ORC International κατέκτησε το σκάφος «COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2» με κυβερνήτες τους καταξιωμένους ιστιοπλόους Κώστα Μάνθο και Σταύρο Τσάβαλο, και 11μελές πλήρωμα.

Το σκάφος που υποστηρίζει σταθερά η COSMOTE, σημειώνοντας εξαιρετική εμφάνιση, τερμάτισε πρώτο σε όλα τα σκέλη της ιστιοδρομίας στην κατηγορία ORC International συμπληρώνοντας συνολικά 4 νίκες σε ισάριθμες διαδρομές δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Το σκάφος CΟSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2

Η ομάδα του «CΟSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2» ξεκίνησε τη δράση της το 1995, από τους Σταύρο Τσάβαλο και Κώστα Μάνθο μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης κοινής ιστιοπλοϊκής πορείας. Ο διεθνώς καταξιωμένος ιστιοπλόος Κώστας Μάνθος, ανέλαβε κυβερνήτης, συστήνοντας ένα ανταγωνιστικό πλήρωμα 15 ατόμων. Σήμερα το πλήρωμα του «COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2» με μεγάλες επιδόσεις στο ενεργητικό του και συμμετοχές στην πλειοψηφία των παράκτιων (inshore) και ανοικτής θαλάσσης αγώνων (regatta), σε Αιγαίο και Σαρωνικό, αποτελεί μία από τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες στο χώρο και αναγνωρίζεται ως μία έμπιστη και ικανή ομάδα ιστιοπλόων που χαίρει σεβασμού από το σύνολο της ιστιοπλοϊκής κοινότητας. Συγκεκριμένα, στον 42ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου με Μέγα Χορηγό την COSMOTE και στον 15ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2009 το σκάφος κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη ORC International. Η επιτυχία της ομάδας, οφείλεται εξάλλου στην άρτια συνεργασία, στη συναδελφικότητα, αλλά και στην κοινή αγάπη που τρέφουν τα μέλη της για το άθλημα.

Η COSMOTE πιστή στις αξίες της ομαδικότητας, του αγωνιστικού πνεύματος και της επικοινωνίας συνεχίζει να στηρίζει το σκάφος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Γιατί στην COSMOTE βλέπουμε τον κόσμο όπως εσύ, γεμάτο νέους ορίζοντες!