Προσφορά από την Eval. Σκάφη Neptune

Φουσκωτά σκάφη με πηχάκια

Τα σκάφη Neptune με πηχάκια, φουσκώνουν και αποθηκεύονται μέσα σε λίγα λεπτά. Το συγκεκριμένο δάπεδο επιτρέπει τη συναρμολόγηση χωρίς να χρειαστεί η απομάκρυνσή του από το σκάφος. Είναι ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται μια εύχρηστη και φορητή λύση καθώς είναι εργονομικό, ελαφρύ και εύκολο στην τοποθέτηση. Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους τα σκάφη Neptune με πηχάκια είναι ιδανικά ως βοηθητικά μεγαλύτερων σκαφών.

 

Φουσκωτά σκάφη με φουσκωτό δάπεδο

Το φουσκωτό δάπεδο είναι κατασκευασμένο από χιλιάδες νήματα με υψηλής πυκνότητας πλέξη. Όταν φουσκώνεται είναι τόσο σκληρό και συμπαγές όσο ένα συμβατικό ξύλινο δάπεδο, αλλά πιο ελαφρύ και άνετο. Το μικρό του μέγεθος επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και αποθήκευση του. Στα σκάφη που είναι μεγαλύτερα από 3.60 μ. παρέχεται χωρίς επιβάρυνση ένα δεύτερο ξύλινο κάθισμα.

 

Φουσκωτά σκάφη με ξύλινο δάπεδο

Οικονομικό και απλό στην τοποθέτηση είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και εξορμήσεις για ψάρεμα. Περιβάλλεται από ανθεκτικό σκελετό αλουμινίου, προσφέροντας πολλά χρόνια απρόσκοπτης και αξιόπιστης υπηρεσίας.

 

Φουσκωτό σκάφος με δάπεδο αλουμινίου

Η συνήθης επιλογή για δύτες και φίλους των σκαφών υψηλής απόδοσης, αφού μπορεί να τοποθετηθεί, αλλά και να αποσυναρμολογηθεί εύκολα και γρήγορα και είναι ιδιαίτερα στιβαρά και ανθεκτικά στις προσκρούσεις και τριβές.

 

Φουσκωτά σκάφη Rib με πολυεστερική γάστρα.

Τα σκάφη Rib αποτελούν τη ναυαρχίδα των φουσκωτών Neptune. Η πολυεστερική γάστρα σχήματος “V” εξασφαλίζει σταθερούς και ακριβείς χειρισμούς καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις. Η αεροδυναμική τους σχεδίαση σε συνδυασμό με τη στιβαρή τους κατασκευή επιτρέπει τις μεγαλύτερες ταχύτητες και συνάδει με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας. Ιδανικά για θαλάσσια σπορ και με διάφορα μεγέθη επιλογής, τα σκάφη Rib της εταιρείας εγγυώνται τη διασκέδαση στη θάλασσα.

 

Διαθέσιμα στην έδρα της Eval τηλ. 210 5590872 Φαξ 210 5590871

ή Βασ. Αλεξάνδρου 4, Περιστέρι.  Τηλ. 210 5782090

[email protected] , www.eval.gr  ή στα κατά τόπους Eval Point.

Οι τιμές ισχύουν μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2013 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.